Header mobiel

Wanneer kunnen we langskomen?


 

Jouw nieuwe bus vind je bij De Waal Autogroep

Met bijna 60 jaar ervaring zit je bij ons goed voor hoogwaardige bedrijfswagens en maatwerk bussen. Van de volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz tot een extra ruime Crafter. Bekijk hieronder enkele praktijkvoorbeelden of plan direct een afspraak in wanneer je kunt kennismaken met onze collega's uit Druten. 

Praktijkvoorbeelden

We hebben talloze voorbeelden van op maat gemaakte bussen. Bekijk bijvoorbeeld de Volkswagen Caddy van Cobu Dienstverlening eens. Corné Burggraaf wilde niet in een standaard Caddy rijden. Daarom heeft onze werkplaats 'm gemodificeerd met o.a. 19" lichtmetalen velgen, een hoogglans zwarte achterspoiler, een zwarte schuifdeurrail (i.p.v. zilver) en zwarte Volkswagen logo's.

En Schildersbedrijf Van den Berg stapte over op elektrisch met de Volkswagen ID. Buzz. De bestickerde elektrische bedrijfswagen heeft een klassieke en toch moderne uitstraling. Helemaal in de huisstijl van het bedrijf uit Houten. 

Kies het moment wat jou het beste past

Selecteer via onderstaand formulier welke dag en welke dagdeel het beste past. Dan komen onze verkopers van de vestiging in Druten langs met een doosje saucijzenbroodjes.