Header mobiel

Voorraadvoordeel 10 daagse!

Tot en met 3 juni is het weer Voorraadvoordeel 10 daagse! Stap jij binnenkort in een nieuwe (of jong gebruikte) auto? Je profiteert van véél voordeel en extra's:

✓ Auto’s zijn goed leverbaar
✓ Je auto is alléén tijdens de 10 daagse extra veel geld waard
✓ Maak kans op een vakantiecheque t.w.v. € 500*
✓ Tot € 4.000 inruilpremie op nieuwe auto's
✓ € 500 accessoires cadeau bij aanschaf van een nieuwe auto
✓ Private lease vanaf € 349 p/m
✓ € 500 inruilpremie op geselecteerde occasions
9,99% 7,99% rente op financieren

Onze beste deals

 

MicrosoftTeams-image (14)

€ 500 vakantiecheque

Wanneer je tijdens de actieperiode een auto aanschaft (of dat nu koop of lease is) maak je automatisch kans op een vakantiecheque ter waarde van € 500! Onder alle orders verloten we namelijk één zo'n cheque. Wie weet ben jij wel de gelukkige. Dubbel blij met een nieuwe auto en een vakantiecheque!

Bekijk alle acties op deze pagina of vraag gelijk een inruilvoorstel aan.

Volkswagen

Audi

€ 500 accessoires

Iedereen die tijdens de Voorraadvoordeel 10 daagse kiest voor een nieuwe auto, krijgt daar een accessoirescheque bij ter waarde van € 500. Dit kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een mooie mattenset, een bagagebox of iets uit de lifestyle collectie. Weet je al welke auto het wordt? 

Bekijk alle acties op deze pagina of vraag gelijk een inruilvoorstel aan.

MicrosoftTeams-image (15)

SEAT

Škoda

Kleine afbeeldingen - Inruilvoorstel

Extra veel waard

Tijdens de Voorraadvoordeel 10 daagse is je huidige auto éxtra veel geld waard. Op nieuwe auto's loopt de inruilpremie op tot € 4.000 en op een selectie van onze occasions geldt € 500 inruilpremie. Het bepalen van een marktconforme inruilprijs wordt gedaan door  medewerkers met jarenlange ervaring. Deze collega’s beschikken over een speciaal hiervoor ontworpen taxatiemodule. 

Zo weet jij zeker dat je een goed voorstel krijgt. Laat je auto taxeren!

Actievoorwaarden Voorraadvoordeel 10 daagse
  • Acties zijn alleen geldig van 24 mei t/m 3 juni 2024 indien de order in bovengenoemde actieperiode is ondertekend;
  • Inruilpremie niet geldig i.c.m. private lease;
  • Tijdens de actieperiode ontvangen klanten € 500 extra inruilpremie bij aanschaf van geselecteerde occasions. Kortingen zijn van toepassing op alle auto’s met of zonder pakket;
  • Onder alle orders die in de actieperiode van 24 mei t/m 3 juni 2024 zijn gerealiseerd verloot De Waal Autogroep B.V. een reischeque ter waarde van € 500,-;
  • De Waal Autogroep B.V. behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen of beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actievoorwaarden zal daarvan mededeling worden gedaan op dewaalautogroep.nl;
  • Typefouten zijn voorbehouden, afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.

*De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. De tarieven van de Enyaq iV en ID.4 zijn inclusief SEPP.