Header ID.Buzz - Mobiel

Kies voor elektrisch

Met de Zero-Emissiezones, het verdwijnen van de bpm vrijstelling en duurzame ambities is de keuze voor een nieuwe bedrijfsauto anders dan de afgelopen jaren. Als jij met je bedrijf nu de overstap maakt naar een elektrische bedrijfsauto, profiteer je van veel voordeel en kun je gebruikmaken van verschillende overheidsmaatregelen om verduurzaming aan te moedigen. 

Van SEBA, MIA en KIA. Bekijk hieronder van hoeveel (subsidie)voordeel je kunt profiteren.

ID. Buzz Cargo actiemodellen

 

Kleine afbeelding rekenvoorbeeld ID.Buzz deals

SEBA, MIA, KIA

Voor de ID. Buzz Cargo kun je als ondernemer subsidie krijgen. Met de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) ontvang je tot 12% van de aanschafprijs van een elektrische bedrijfsauto aan subsidie, met een maximum van € 5.000. 

De SEBA kun je alleen nog dit jaar aanvragen. Er is een subsidiepot beschikbaar met daarin € 30 miljoen. Naar verwachting is de belangstelling groot en wordt het beschikbare budget snel vergeven. Om aanspraak te maken op de subsidie, moet je als ondernemer dus snel schakelen. Wil je weten wat de voorwaarden zijn? Onze bedrijfswagenspecialisten weten het precies.

MIA staat voor Milieu-investeringsaftrek. Deze maatregel geeft je belastingvoordeel wanneer je als onderneming investeert in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen, zoals de Volkswagen ID. Buzz Cargo. Bij de MIA kan de investeringsaftrek oplopen tot 45% van het aanschafbedrag. Het MIA-voordeel komt nog boven op de gebruikelijke investeringsaftrek.

De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek - of wel de KIA - kun je gebruiken wanneer je als ondernemer investeert in een bedrijfsmiddel. De ID. Buzz Cargo kun je zien als zo'n bedrijfsmiddel. De aftrekpost is gebaseerd op de winst van je onderneming. Hoeveel je van het bedrag mag aftrekken, wordt bepaald aan a.d.h.v. het jaar waarin je investeert en de hoogte van je investering.

Onze voorraad ID. Buzz Cargo

*Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Pon Financial Services B.V. handelend onder de naam Volkswagen Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Financial Lease is vrij van BTW en is uitsluitend een financiering op basis van het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW bedrag dient, voor aflevering, te worden voldaan. Acceptatie geschiedt op basis van kredietbeoordeling. Het getoonde tarief is o.b.v. 60 maanden looptijd en een slottermijn van 30% van de rijklaarprijs.