Audi-Geldermalsen

Hét evenement voor (toekomstige) automonteurs

Laat je inspireren tijdens de Audi Technicians Experience

Dinsdag 28 maart 2023 - 18:00 uur / Audi Geldermalsen

Avond vol informatie en beleving. Speciaal voor autotechnici

Ben jij een ervaren autotechnicus en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Óf ben je geïnteresseerd in het vak autotechnicus en wil je weten hoe een dag van een Audi Autotechnicus er uit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Audi Technicians Experience.

  • Ontdek alles over de nieuwste Audi technologie
  • Neem een kijkje in de toekomst van jouw vak
  • Eet een burger op het foodcourt
AUDI_WERKPLAATS_16032023-21

Ontdek de toekomst van jouw vakgebied

Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit? Wat is de impact van elektrificatie op het werk van autotechnici en hoe zorg je er voor dat jij voorbereid bent op de grote veranderingen in de nabije toekomst?

Tijdens de Audi Technicians Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de masterclasses door Audi experts, dwaal rond tussen de verschillende experience stations, maak kennis met virtual reality op de werkplaats, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik 'onder de motorkap' van de Audi e-tron GT. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je aan.

1920x0

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten

De Audi Technicians Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om een vrijblijvend binnen te kijken bij Audi. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus en maak er samen een avond uit van.

Zo ziet de avond eruit

Vanaf 18:00 uur kun je binnenlopen, een drankje drinken, een burger pakken en rondkijken in de werkplaats waar je de nieuwste Audi modellen in detail kunt bekijken. De masterclasses beginnen stipt om 18:30 uur dus zorg ervoor dat je op tijd bent om niets te missen. Kom met een lege maag want er is een uitgebreide foodcourt.

18:00 uur - Inloop

Pak een drankje, eet een hamburger en wandel rond in de werkplaats en bekijk de nieuwste Audi e-tron modellen van binnen en buiten.

18:30 uur - De toekomst van jouw vak

Experts geven in een ‘Top Gear’ talkshow setting hun visie op de ontwikkeling van jouw vakgebied.

18:50 uur - Audi e-tron Masterclass 

Leer van de Audi experts alles over de nieuwste elektrische modellen.

19:15 uur - Ontdekkingstour

Bezoek de mini workshops op een van de experience stations, pak een drankje en een hamburger op het foodcourt, stap in een Audi Experience simulator, kijk onder de motorkap van de Audi e-tron GT en deel kennis met vakgenoten.

21:00 uur - Afsluiting

Meld je gratis aan!

Datum: dinsdag 28 maart 2023 / Tijd: 18:00 uur
Locatie: Audi De Waal (De Ooyen 17, Geldermalsen)

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen of wil je graag meer weten voordat je je aanmeldt? Neem dan gerust contact op met Kitty Zonsveld, zij vertelt je graag alles over de avond. Je kunt haar bellen of mailen.

IMG_6046