Header mobiel

Lights off and away we go! 🏁🏎

Pitstop Event 

Dinsdag 5 maart 2024 - Schadenet Rivierenland Tiel

MicrosoftTeams-image (15)

Speciaal voor geïnteresseerden in de schadebranche.

Van vrije training naar de race

Meld je gratis aan voor ons Pitstop Event. Ontdek hoe de toekomst van het schadeherstel vak eruit ziet en leer meer over de werkdag van een schadehersteller. Alles tijdens dit event is in het thema van Formule 1. Je kunt zelfs een Max Verstappen modelauto winnen (schaal 1:18). 

Kies voor de middagsessie (14:30 - 17:00) of de avondsessie (18:00 - 20:30) in het aanmeldformulier. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je aan!

Start vanaf pole position

Tijdens het Pitstop Event krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen in de wereld van schadeherstel. Je ontdekt hoe het vak verandert én je kunt zelf aan de slag met één van onze masterclasses:

  • Maak een kras in de deur en schuur de lak zelf op;
  • Plamuur het vervolgens weer helemaal glad;
  • Sla een deuk in de motorkap en herstel het vervolgens zelf;
  • Herstel verkeerd gespoten werk.

Zet de snelste tijd neer

Wissel een leerzame masterclass af met een rondje op de racesimulator. Het circuit in Zandvoort is op je aan het wachten. Het asfalt ligt er perfect bij. We houden de rondetijden bij. 

Ben jij de snelste van het Pitstop Event? Dan win je een RB16B modelauto van Max Verstappen (Turkish GP 2021, 1:18).

Laad jezelf weer op

Tijd voor een pitstop

Het Pitstop Event is een inspirerende dag voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om kennis op te doen over het vak. Het opnemen van alle informatie kost natuurlijk heel wat energie, daarom zorgen wij voor een lekker frietje van de frietkar. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van schadehersteller en maak er samen een uitje van. 

Hamburger

Meld je gratis aan!

Datum: dinsdag 5 maart 2024/ Tijd: 14:30 uur of 18:00 uur
Locatie: Schadenet Rivierenland (Marconistraat 18, Tiel)

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen of wil je graag meer weten voordat je je aanmeldt? Neem dan gerust contact op met Kitty Zonsveld, zij vertelt je graag alles over de avond. Je kunt haar bellen of mailen.

4G0A4893