Financieren Škoda

Privé Plan of Financial Lease

Auto financieren bij Škoda 

Rijd je zonder grote uitgave vooraf.

Financieren

Wil je eigenaar worden en jouw auto volledig afbetalen of liever tegen lage maandlasten na een paar jaar weer in een nieuwe auto rijden? Kies dan voor Škoda Privé Plan als je particulier wil financieren, of Škoda Financial Lease voor de zakelijke rijder. De autofinanciering afgestemd op jouw persoonlijke wensen en financiële situatie.

Financieren Škoda

De voordelen van financieren

  • Lager maandbedrag door slim gebruik van de slottermijn
  • Zekerheid gedurende de looptijd door één vast maandbedrag
  • Gemakkelijk geregeld bij De Waal Autogroep
  • Flexibele autofinanciering, afgestemd op uw wensen

Voor de particuliere rijder

Škoda Privé Plan

Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in jouw nieuwe Škoda. Niet iedereen heeft geld liggen voor een nieuwe auto of heeft daar al een andere bestemming voor. Het Škoda Privé Plan maakt het toch mogelijk weg te rijden in een nieuwe Škoda. En dat voor een vast en acceptabel bedrag per maand. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in jouw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in je maandlasten.

Financieren Škoda

Voor de zakelijke rijder

Škoda Financial Lease

Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil biedt Škoda ; Škoda Financial Lease. Hierdoor rijd je snel weg in jouw nieuwe Škoda en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Financial Lease biedt een aantal fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek. Ook bent je met Financial Lease direct economisch eigenaar van jouw auto.  

Financieren Škoda
Financieren Škoda

Wat wij van je vragen

  • Kopie van jouw meest recente salarisstrook.
  • Kopie van jouw legitimatiebewijs.
  • Specificatie van woonlasten: kopie bankafschrift huur/hypotheekuitgaven, incl. banksparen/levensverzekering.
  • Overzicht van andere lopende leningen.
  • (Indien van toepassing) kopie echtscheidingsconvenant.

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Je rijdt met veel plezier in uw Škoda . Over enige tijd loopt jouw autofinanciering af. Een goed moment om stil te staan bij de aantrekkelijke mogelijkheden die Škoda Financial Services biedt.

De keuze is aan jou

Nog even doorrijden of overstappen in een nieuwe een nieuwe Škoda? De inruilwaarde van jouw Škoda zal je positief verrassen. Dat brengt een nieuwe auto waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Met de inruilwaarde kun je namelijk een groot deel van jouw nieuwe Škoda direct betalen. En de rest? Die betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract. Zo rijd je weer voor een vast bedrag per maand. Interessant? Kom langs bij een van onze Škoda vestigingen. Wij helpen je graag met de inruil van jouw auto en een voorstel voor een nieuwe financiering.

Financieren Škoda

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn in de financiering

Het kan zijn dat zijn dat je bij het afsluiten van de financiering hebt gekozen voor een slottermijn. In dat geval heb je een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Dit is de slottermijn. De slottermijn wordt samen met de betaling van je laatste maandbedrag afgeschreven. Kiest je voor een nieuwe auto dan los je eerst de openstaande slottermijn af met de inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kun je gebruiken als de aanbetaling van jouw nieuwe Škoda . En de rest? Die betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract. 

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn aflossen in delen

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kun je ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoef je het bedrag nu niet in één keer te betalen en los je het restbedrag in delen af. Je rijdt dan nog even door in jouw huidige auto en wanneer je toe bent aan een volgende auto helpen we je weer verder!

Financieren Škoda

We zijn er voor je

Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem contact op en we helpen je graag een passende oplossing te vinden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een autofinanciering?

Nadat u een auto heeft gekozen kunt u kijken hoeveel u kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nog nodig heeft om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreken we een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en lost u het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Waarom zou ik een lening bij Financial Services afsluiten en niet bij mijn reguliere bank?

De maandelijkse aflossing is bij de Financial Service van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens merk meestal lager. Dit komt onder andere omdat u een deel van de restwaarde van uw auto aflossingsvrij op neemt in de financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto's. Bovendien zijn de Financial Services onderdeel van een van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld. 

Wat is een slottermijn?

Omdat uw auto aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoeft u de auto niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering bieden wij een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto. Een lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Moet er een aanbetaling gedaan worden?

Ja, we werken met een standaard aanbetaling van 25%. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen we deze aanpassen.

Wat betekent "Jaarlijks kosten Percentage"?

Dit is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin zijn alle kosten opgenomen die verband houden met het af te sluiten krediet. Op basis van dit percentage wordt het totale rentebedrag berekend dat over de lening wordt betaald. Met het jaarlijks kosten percentage kunt u verschillende kredietverstrekkers op gelijkwaardige basis met elkaar vergelijken.

Wat is de maximale looptijd van de financiering?

Bij het Privé Plan kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Bij Financial Lease kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. 

Toetsen jullie de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.