Occasioncentrum De Waal

175 occasions

Occasioncentrum De Waal

Auto. Financieren. Verzekeren.

Welkom bij Occasioncentrum De Waal

Grote kans dat u hier komt met een doel. Het zou namelijk kunnen dat u toe bent aan een nieuwe, tweedehands auto. Misschien bent u al wat verder in uw zoektocht en oriënteert u zich al. Misschien zoekt u specifiek naar het merk of type auto waar uw voorkeur naar uitgaat.

Occasioncentrum De Waal

Minstens 175 occasions

Al onze occasions staan overzichtelijk bij elkaar op ons buitenterrein in Geldermalsen. Daar treft u een wisselend aanbod aan met minstens 175 occasions van verschillende merken in een prijsklasse tussen € 6.500 en € 30.000. Service, een goede garantie en uitstekende koop- en financieringsvoorwaarden zijn binnen onze groep meer dan vanzelfsprekend.

Uw autofinanciering en verzekering op maat

Zorgeloos genieten van uw nieuwe auto met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren. Samen met de Volkswagen Bank bieden wij u dit met een financierings-, leasing- en/of verzekeringsvorm die past bij u en uw auto. En dat heeft voordelen.

Gemakkelijk bij De Waal

Financieren

Kiest u voor financieren dan kiest u voor de financieringsvormen van Volkswagen Bank: de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en ….. uw auto!

 

Gemakkelijk bij De Waal

Verzekeren

Elke auto die de showroom uit rijdt, moet verzekerd worden. Waarom zou u dat dan niet bij ons doen? Een autoverzekering is een logische aanvulling op uw nieuwe auto. U heeft de keuze uit meerdere productvarianten en een aantal aanvullende verzekeringen. Met goede voorwaarden tegen een scherpe premie.

Vertrouwd op weg met een occasion van De Waal

Een auto kopen is geen dagelijkse kost en niemand gaat daarbij over één nacht ijs. Daarom nodigen wij u uit om lekker en vrijblijvend op ontdekkingsreis te gaan langs onze occasions. Laat u inspireren en vergelijk de auto’s die bij ons op voorraad staan. Of kom langs om het aanbod in onze showroom in Geldermalsen zelf te beleven. Open het portier, kruip achter het stuur, ga lekker zitten, ja: voél onze auto’s. De koffie staat klaar. En ons klantvriendelijke team ontvangt u met open armen en deskundig advies.

Occasioncentrum De Waal