Volkswagen Transporter

Alleen nog uit voorraad leverbaar

Volkswagen Transporter 6.1

Rijden in een iconische bedrijfswagen.

Kopen vanaf
€ 19.995
Business lease vanaf
€ 459
Bijtelling
22%

De Volkswagen Transporter 6.1

De Transporter is één van de meest iconische bedrijfswagen van Volkswagen en al sinds 1950 een geliefd model. En ook de vernieuwde Transporter 6.1 is een zeer geliefd exemplaar. De stoere en herkenbare looks worden in de nieuwe Transporter gecombineerd met comfort en nieuwste assistentiesystemen. De Transporter is momenteel alleen nog uit voorraad leverbaar.

Een echte uitblinker

Het design van de Transporter is voorzien van nauwkeurige lijn en krachtige voorkant. Het exterieur van het iconische model is herkenbaar, waarbij vooral slimme laaddetails de competentie als prettige bedrijfswagen benadrukken. Denk daarbij aan de schuifdeur aan de zijkant, wegklapbare sjorogen en innovatieve doorlaadfunctie.

Van nature kent de Transporter meer dan genoeg laadvermogen. De bedrijfswagen van Volkswagen heeft ruimte voor maximaal drie europallets, tot een hoogte van 1.940 mm aan bagageruimte en laadvermogen tot 1,4 t.

Mobiele werkplek

De Transporter 6.1 is de werkplek voor de meeste bestuurders. Volkswagen heeft er alles aan gedaan om de werkplek zo ergonomisch en comfortabel mogelijk te ontwerpen. Zo is de bestuurdersstoel en stuurwiel traploos te verstellen en staat het opnieuw ontworpen dashboard gedraaid richting de bestuurder voor extra comfortabel gebruik. Als laatste is er genoeg ruimte voor documenten of apparatuur om op te bergen.

Innovatieve oplossingen

Elke dag kunt u ontspannen en veilig op weg in de Transporter. De T6.1 is namelijk uitgerust met assistentiesystemen zodat u ook in de moeilijkste situaties eenvoudig kunt manoeuvreren. De Transporter is uitgerust of optioneel uit te rusten met onder andere:

  • Side Assist
  • Trailer Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Rear Traffic Alert
  • Side Wind Assist
  • Park Assist
  • Lane Assist
Volkswagen Transporter

2.0 TDI motor

De Volkswagen Transporter 6.1 is alleen verkrijgbaar met een 2.0 TDI motor (handgeschakeld of DSG-automaat). Deze voldoet aan de Euro 6 emissiestandaard.

De uitvoeringen

Uw klus, uw bus. De bestelwagens zijn leverbaar met Comfortline, Highline of Bulli pakket.

Volkswagen Crafter

Nog een tikkeltje groter?

Als bestelwagen. Als pick-up. Alleen een chassis of een platform chassis. De Volkswagen Crafter is er voor iedere vakman en alle klussen. Een doordachte bedrijfswagens die uw werkdag comfortabeler maakt. De Volkswagen Crafter is leverbaar vanaf € 28.500 excl. BTW.

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk de lopende acties.

VW Crafter 'Hero-edition'-33 (1)
Crafter Hero Pakket

Tijdelijk kun je bij De Waal Autogroep je Volkswagen Crafter nog stijlvoller, stoerder en sportiever maken. Kies voor het Crafter Hero Pakket

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter_acties Q4 hero mobiel
Volkswagen Bedrijfswagens acties

Alleen dit jaar profiteer je nog van interessante acties op jouw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

ID. Buzz
8 september 2021
Autonoom rijdende Volkswagen ID. Buzz gepresenteerd op IAA Mobility

Tijdens de ‘New Auto Night’ van de Volkswagen Groep presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens een in camouflage gehuld prototype van de ID Buzz.

Caddy Rijhulpsystemen
25 juni 2021
Veilig en comfortabel onderweg met de Caddy Cargo

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo wordt inmiddels volop besteld in Nederland en is op alle fronten helemaal van deze tijd. 

Caddy Gargo
3 juni 2021
Maximale flexibiliteit met de nieuwe achteras van de Caddy Cargo

Het nieuwe onderstel van de Caddy Cargo combineert de asconfiguratie van een wendbare, comfortabele personenauto met de praktische voordelen van een bedrijfswagen. De innovatieve starre achteras (Panhard-stang) van de Caddy Cargo is volledig nieuw ontwikkeld.

Multivan Multitalent
27 mei 2021
Volkswagen Multivan – een allround multitalent

Neem de beste bestelwagen van zijn tijd en voeg daar het rijcomfort van een auto en een ongekende variatie in het interieur aan toe. Het resultaat is een absolute succesformule, in de vorm van de Volkswagen Multivan, die al generaties lang een icoon is.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.