Header Combi - Mobiel

Nog 1 keer dieselen, of aan de stekker?

Volkswagen Bedrijfswagen Deals

Wanneer je binnenkort als ondernemer een nieuwe bedrijfswagen nodig hebt, sta je voor de keuze... Nog één keer dieselen of toch nu al overstappen op elektrisch? Vanaf 2025 wordt het aanschaffen van een bedrijfswagen voor jouw onderneming heel anders dan de afgelopen jaren: de komst van bpm op bedrijfswagens zorgt voor een flinke prijsverhoging en in bepaalde grote steden komen zero-emissiezones... 

De Volkswagen ID. Buzz Cargo en de Crafter zijn nu nog extra scherp geprijsd én goed leverbaar. Een éxtra reden om nog dit jaar voor een nieuwe bedrijfswagen te kiezen. Bekijk hieronder onze Volkswagen Bedrijfswagens Deals of kies er één uit de voorraad. 

Crafter Deals

Door het afschaffen van de bpm vrijstelling kan een Volkswagen Crafter in 2025 wel € 25.000 meer kosten. Dit komt omdat je dan voor iedere gram CO2 per kilometer € 75 betaalt. Wees er wel op tijd bij want we merken een ontzettende run op onze Volkswagens Bedrijfswagens. De productieplekken zijn schaars. Een goede reden om binnenkort nog in een nieuwe Crafter te stappen. 

Card - Crafter
Card - ID.Buzz

ID. Buzz Deals

De Volkswagen ID. Buzz Cargo komt dit jaar nog in aanmerking voor diverse subsidies. Met de SEBA, MIA én KIA bespaar je tot wel € 12.809. Bekijk de actiemodellen via de button en lees daar ook meer over de beschikbare subsidies op de Volkswagen ID. Buzz Cargo.