Groei van De Waal Outlet: van 50 naar 100 voorraadauto’s

23 februari 2021 Team De Waal Outlet Zaltbommel

De Waal Zaltbommel is zo’n drie jaar geleden getransformeerd tot dé Outlet vestiging van De Waal Autogroep. In drie jaar tijd is de Outlet formule verder geoptimaliseerd en uitgewerkt. De voorraad is gegroeid van zo’n 50 stuks naar bijna 100 stuks en ondanks het coronajaar heeft deze vestiging veel klanten blij kunnen maken met een nieuwe auto.

 

De Waal Outlet een begrip in de regio

Geert van Beers, salesmanager bij De Waal Zaltbommel aan het woord: “De Waal Outlet begint echt een begrip te worden in de regio. Mensen weten hun weg te vinden naar onze voordelige voorraadauto’s. Wij bestellen tijdig grote aantallen courante modellen bij onze importeur, waardoor wij onze klanten extra scherp geprijsde auto’s aanbieden die hartstikke snel leverbaar zijn.”

De Waal Outlet speelt ook in op de veranderende mobiliteitsvraag, legt Van Beers uit: “Je ziet een trend van bezit naar gebruik. Leasen wordt onder particulieren steeds vanzelfsprekender. Daarom hebben wij in onze showroom altijd interessante private leaseauto’s staan en door onze nauwe samenwerking met Autolease Midden Nederland bieden wij heel scherpe private leasetarieven tegen aantrekkelijke leasevoorwaarden.”

Bennt u benieuws naar ons scherp geprijsde voorraad in Zaltbommel? Neem dan snel een kijkje in onze voorraad.

Zoek uw Outlet auto

Onderhoud in Zaltbommel

Ook voor het onderhoud en reparaties aan die Outlet auto’s kunnen de klanten in Zaltbommel terecht. Hans Bonestroo, service manager, ligt dit toe: “Alle mannen in onze werkplaats zijn echte specialisten. Er zitten monteurs bij die al meer dan 40 jaar Volkswagen onderdelen in hun handen hebben. Dat zorgt voor ontzettend veel kennis en kunde. Doordat zij worden opgeleid door PON, onze importeur, weten ze precies hoe iedere auto in elkaar steekt. Van een klassieke Volkswagen Kever tot een gloednieuwe ŠKODA OCTAVIA met plug-in hybride technieken.”

Wilt u graag weten hoe wij voor het beste onderhoud op maat zorgen voor uw Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen of ŠKODA? Klik dan op deze button.

Uw werkplaatsafspraak
Terug naar nieuwsoverzicht