Verrassend veel Volkswagen voordeel

5 oktober 2020

Volkswagen begint het laatste kwartaal van dit jaar met ontzettend veel voordeel. Op iedere personenwagen geldt momenteel een interessante actie. Of u nu een zakelijke rijder bent, een particulier of interesse heeft in private lease. Het voordeel kan oplopen tot meer dan € 5.000.

Liever Lease Weken

Private lease is nóg voordeliger geworden. Rijd voor een vast scherp tarief per maand in een gloednieuwe Volkswagen tijdens de Liever Lease Weken. In het maandbedrag zit onder andere de verzekeringen, de APK, het onderhoud en de wegenbelasting inbegrepen. Het enige waar uzelf nog over na moet denken, is naar welk tankstation u rijdt om te tanken. En in geval van werkloosheid kunt u uw leasecontract in de meeste gevallen kosteloos beëindigen. Welke actiemodel pas het beste bij u?

Bekijk de private lease actiemodellen hier:

Bekijk actiemodellen

Business-modellen

Ook voor zakelijke rijders heeft Volkswagen interessante actiemodellen. De Volkswagen Business- en Business R-uitvoeringen zijn daarvoor samengesteld. In deze auto’s vindt u alle opties die u als zakelijke rijder wilt hebben en natuurlijk een interessant voordeelbedrag. Standaard hebben de Business-uitvoeringen onder andere het Executive pakket en Adaptive Cruise Control. In de meeste actiemodellen geniet van een uitzonderlijk comfortabele rit door de ErgoComfort-stoelen en de verwarmde voorruit.

Business Business R
✓ Adaptive Cruise Control ✓ Adaptive Cruise Control
✓ Executive pakket ✓ Executive pakket
✓ Navigatie ✓ Navigatie
✓ Apple CarPlay ✓ Apple CarPlay
✓ Multimediasysteem ‘Discover Media’ ✓ Multimediasysteem ‘Discover Media’
✓ R-Line Exterieur pakket

Zelfs de gloednieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake en de vernieuwde Tiguan doen mee met deze mooie actie. Op de vernieuwde Tiguan R-Line Business+ loopt het voordeel op tot € 3.300.

Bekijk de voorraad Volkswagen Business- en Business R-uitvoeringen.

Bekijk actiemodellen

Inruilvoordeel

Wanneer u uw huidige auto inruilt voor een nieuwe Volkswagen krijgt u bovenop de inruilprijs van uw auto tijdelijk extra véél inruilvoordeel. Heeft u nóg meer redenen nodig om een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op en we overtuigen u van de kracht van Volkswagen.

Model Inruilpremie
Volkswagen Polo € 500
Volkswagen T-Cross € 750
Volkswagen T-Roc € 1.250
Volkswagen Golf 8 € 1.500
Volkswagen Golf Variant (7) € 1.500
Volkswagen Tiguan Allspace € 2.000
Volkswagen Passat (Variant) € 2.000

 

Terug naar nieuwsoverzicht