Volkswagen up!

Ontdek de up!

Volkswagen up!

Zuinig en parkeert op de kleinste plekjes.

 

Kopen vanaf
€ 20.790
Private lease vanaf
€ 339
Bijtelling
22%

Groots comfort in de compacte up!

De kleinste Volkswagen is al sinds 2011 een succesnummer op de Nederlandse wegen. De up! is héérlijk compact van buiten en ontzettend ruimtelijk van binnen. Wanneer u rijdt in de Volkswagen up! voelt het niet alsof u in een kleine auto zit. U heeft heel veel overzicht en er is ruimte voor 4 personen én hun bagage. U rijdt de Volkswagen up! vanaf € 20.790 of € 356 per maand wanneer u private leaset.

Helemaal naar uw wensen

De Volkswagen up! kunt u zo samenstellen dat hij helemaal op uw wensen aansluit. Wilt u bijvoorbeeld uw dak en uw buitenspiegels in een andere kleur? Dat kan! En standaard kunt u al uit zes verschillende soorten velgen kiezen. Met uw keuzes kunt u de Volkswagen up! een nóg eigenzinnigere uitstraling geven. Onze verkoopadviseurs helpen u graag – wanneer gewenst – met het maken van de juiste keuze.

Volkswagen up! op voorraad

Smartphone integratie in de up!

De Volkswagen up! en uw smartphone zijn samen één als u gebruik maakt van de standaard Smartphone integratie ‘Maps+More Dock’. Via een speciale app kunt u uw smartphone gebruiken als navigatie, heeft u inzicht in uw verbruik en wordt u aangemoedigd om zuinig te rijden met de Think Blue Trainer.  

Standaard voorzien van lane assist

De Volkswagen up! is standaard voorzien van Lane Assist. Deze handige feature zorgt ervoor dat u altijd tussen de lijntjes blijft rijden. Wanneer u voor de sportieve up! GTI kiest, geniet u automatisch ook van andere veiligheidssystemen zoals Park Distance Control en achteruitrijcamera.

Volkswagen up!

Motoren

De Volkswagen up! is een ontzettend zuinige auto. De 1.0 benzinemotor bijvoorbeeld, verbruikt gemiddeld 5.2l per 100 kilometer. Of kies voor de stoere GTI. Een hartstikke snelle up! met een 1.0 turbo benzinemotor. Hiermee sprint u in slechts 8,8 seconden van 0-100km/u en toch verbruikt de up! GTI slechts 5.5l per 100 kilometer.

POLO - GTI -- 1

Toch op zoek naar een maatje groter?

De Volkswagen Polo is compact als altijd en completer dan ooit. Met standaard features als Digital Cockpit, Lane Assist, Side Assist, Adaptive Cruise Control en LED Matrix verlichting heeft de Polo alle reden om stoer te doen. 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header mailing
Volkswagen up! = up!

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Profiteer nu het nog kan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

golfgti1-2
29 februari 2024
De vernieuwde Golf GTI: het volgende hoofdstuk van een sportief succesverhaal

Met de iconische Golf I GTI uit 1976 startte Volkswagen een nieuw sportief segment. De vernieuwde Golf GTI legt de lat hoger met nóg meer vermogen en rijbeleving.

volkswagenid.7tourer-header
20 februari 2024
De nieuwe ID.7 Tourer: de ideale elektrische stationwagon

Met de ID.7 Tourer presenteert Volkswagen één van de eerste elektrisch aangedreven stationwagons. De nieuwe ID.7 Tourer wordt tegen de zomer in Nederland verwacht.

Vernieuwde T-Cross 2024 hero mobiel
15 februari 2024
Vernieuwde T-Cross nu te rijden bij de Volkswagen-dealer

De vernieuwde T-Cross is nu bij De Waal Autogroep te rijden. Nieuwe kleuren, een aangescherpt design en een geavanceerd infotainmentsysteem zorgen ervoor dat de compacte SUV klaar is voor zijn tweede jeugd.

golf1-ea276
1 februari 2024
Zeldzaam duo tentoongesteld op de Bremen Classic Motorshow

Ter gelegenheid van het vijftigste jubileumjaar van de Golf stelt Volkswagen op de Classic Motorshow in Bremen de Golf I én een bijzonder studiemodel tentoon. Het zeldzame duo is slechts twee dagen op de beurs te zien: van 2 tot en met 4 februari.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.