Contact

Kom werken bij De Waal Autogroep

Online Sales Assistent

Gorinchem | 24 - 32 uur

Ben jij commercieel gedreven en servicegericht? Gestructureerd en administratief nauwkeurig? Op zoek naar een baan voor langere tijd, met kans op een vast contract? Kortom: word jij de nieuwe Online Sales Assistent van De Waal Autogroep? Lees dan snel verder!

Als Online Sales Assistent ben je onderdeel van ons 10-koppige marketingteam in Gorinchem. Jouw collega’s zijn andere Online Sales Assistents, Telefonistes en Marketeers. Wij hebben een duidelijke visie op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij noemen dit "Verkopen à la De Waal". Wij geloven in specialismen. Doen waar je goed in bent. Als Online Sales Assistent speel jij een belangrijke rol in dit proces.

Hoe ziet je dag eruit?

Je start je computer op en ziet in de lead-inbox dat er veel mensen een aanvraag hebben gedaan op onze website. Je verwerkt alvast wat gegevens in het klantensysteem en gaat daarna bellen. Je krijgt mevrouw De Boer aan de lijn. Zij heeft interesse in een Volkswagen Polo en wil graag haar SEAT Ibiza inruilen. Jij bent degene die gerichte vragen stelt om tot de juiste auto te komen. Tot slot maak je een afspraak bij één van je verkoopcollega's in de agenda, zodat de huidige auto op locatie getaxeerd kan worden.

Afspraken Bureau vacature

In de middag ga je aan de slag met het online plaatsen van de auto’s die we op voorraad hebben. Je zorgt voor een goede internetpresentatie van zowel de jong gebruikte als nieuwe auto’s. Met het uitkiezen van de juiste foto’s en het samenstellen van de advertenties werk je heel precies zodat iedere auto het podium krijgt die het verdient en de juiste opties worden uitgelicht.

Aan het einde van de dag bekijk je of je nog klanten van een dag eerder kunt bereiken. Je kunt met een tweede contactpoging toch nog wat afspraken scoren. De dag zit er op, je sluit af en gaat met een voldaan gevoel naar huis!

Als Online Sales Assistent:

  • Ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten & prospects;
  • Bel, mail of app je de (online) leads van klanten na;
  • Bel je proactief met klanten, bijvoorbeeld om te bespreken dat het leasecontract binnenkort afloopt;
  • Zorg je voor de juiste (administratieve) ondersteuning van onze verkopers, zoals afspraken inplannen en auto’s toevoegen aan ons eigen taxatiesysteem;
  • Heb je contact met verschillende afdelingen binnen De Waal Autogroep;
  • Is er binnen deze functie veel ruimte voor ondernemerschap en krijg je ruimte om zelfstandig projecten op te pakken.

Wat vragen wij?

Commercieel, servicegericht, communicatief vaardig en mondig, gestructureerd en snel schakelen. Dit zijn keywords die jou omschrijven. Wil je echt slagen in de rol, dan heb jij daarnaast ook de volgende musthaves:

  • Een afgeronde MBO opleiding gecombineerd met relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van de commerciële werkprocessen en systemen (CRM);
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar in Gorinchem; in ieder geval op woensdag en vrijdag. Zaterdag in overleg.

Nieuwsgierig geworden? 

We vertellen je graag meer over de functie en ons bedrijf. Óf vertel ons jouw verhaal. Overtuig ons door op de onderstaande button te klikken.
Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Astrid Garcia op 0183 – 407 550.

Astrid + Daisy-1