Werkplaats Druten 3 2560x956

Leerling monteur

32-40 uur | Druten 

Hé autotechneut! Wil jij sleutelen aan het ijzersterke Volkswagen bij ons in Druten? Samen met 5 andere autotechnici zorg jij ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk veilige kilometers kunnen in hun auto. 

Werkplaats Druten 7 1700x956

Dit vind je leuk om te doen

Als leerling monteur draag je de zorg voor de reparaties en onderhoud aan de auto's van onze klanten. Je voert aan de hand van werkorders reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, wisselt banden en controleert deze op slijtage en beschadigingen. Je blijft graag up-to-date van de laatste technische ontwikkelingen en wij bieden je dan ook cursussen aan die je kan volgen. Verder pleeg je onderhoud aan verschillende gereedschappen, machines en apparaten, zodat deze lang mee kunnen.

Wij bieden

  • Een prettige en collegiale sfeer in een team met enthousiaste collega’s;
  • Een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
  • Werken met ijzersterke automerken.

Dit ben jij

  • Je volgt een opleiding tot eerste autotechnicus;
  • Een echte teamspeler met een flexibele instelling;
  • Initiatiefrijk, leergierig, doorzettingsvermogen, klantvriendelijk en doelgerichtheid zijn eigenschappen die jij in jezelf herkent;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij geven er de voorkeur aan dat je binnen een straal van 20 kilometer van onze vestiging in Druten woont.

Jouw salaris

Bekijk hieronder wat je brutosalaris is. Bij ons leren we je de fijne kneepjes van het vak, betalen we je opleiding en krijg je jouw studiedag doorbetaald. Je salaris is o.b.v. 38 uur en wordt bepaald op basis van het leerjaar waar je in zit. 

8 jaar€ 1.391 - € 1.526
19 jaar€ 1.556 - € 1.707
20 jaar€ 1.763 - € 1.946
21 jaar€ 2.468 - € 2.514

Ja, ik wil deze baan!

Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal! Neem dan vooral contact op met onze HR afdeling. Dat kan op verschillende manieren: solliciteren kan via de button, maar je kunt ook gewoon met ons WhatsAppen of bellen (06-22599232) als je meer vragen hebt.

Anneroos - 3

Waarom De Waal?

Bij De Waal zit je goed. De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat al bijna 60 jaar actief is. En dat merk je in de omgang met medewerkers.