Wij zijn De Waal

Autobedrijf aan de A2 in Zaltbommel. Dealer van Volkswagen, SKODA en Volkswagen bedrijfswagens.

Dit lijkt alsof we ons aan u voorstellen. En eerlijk gezegd: dat doen we ook. Op veel plekken in Zaltbommel wordt het straatbeeld momenteel gekleurd door grote posters waarop ons deskundige en klantvriendelijke team u vriendelijk toelacht.

Heeft u een vraag aan ons? Wij staan u graag te woord. U bent van harte welkom in onze showroom en/of werkplaats.

Plan hier direct uw afspraak Neem contact op

 

Een échte nieuwkomer in Zaltbommel zijn we ook weer niet. Het mooie glazen pand vlak naast de A2 is sinds 1997 in gebruik en is in november 2010 overgenomen door De Waal Autogroep. Met negen vestigingen is De Waal het grootste automotive bedrijf van Rivierenland. Wij combineren het persoonlijke contact en de warmte van een familiebedrijf met de klantvoordelen die horen bij de schaalgrootte van ons bedrijf.

Eind 2016 is de Waal Zaltbommel compleet verbouwd om u nog meer beleving te laten ervaren. Zowel de showroom als de receptie hebben daarbij een complete make-over ondergaan. De werkplekken van de verkoopadviseurs zijn o.a. voorzien van een groot TV-scherm waarop zij samen met u de perfect Volkswagen voor u configureren. Onze medewerkers zijn in al die jaren uw vaste aanspreekpunt gebleven en dit is ook de kracht van De Waal Zaltbommel.

De belangrijkste voordelen van De Waal op een rijtje:

  • Grote voorraad nieuwe auto’s
  • Ruime keus van gemiddeld 250 gebruikte auto’s
  • Gespecialiseerde en perfect opgeleide monteurs
  • Transparante, eerlijke prijzen
  • Uw wensen staan centraal: elke bestuurder/eigenaar heeft zijn/haar vaste contactpersoon

Over een poosje zijn we weer uit het straatbeeld verdwenen. Althans, de posters. In ons goed bereikbare pand aan de A2 werken we dagelijks hard en vol enthousiasme door aan uw mobiliteitswensen. Het hele jaar door bieden wij verschillende (Volkswagen, SKODA en VW Bedrijfswagen) acties en beschikken wij over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto’s.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom en werkplaats. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Direct contact   Vestigingen