seatactie-mobiel

Wie houdt er niet van?

SEAT acties

Korting op uw private lease maandbedrag, gratis extra opties of een leuke inruilpremie. Bekijk hier onze lopende SEAT acties.

De lopende acties

Bekijk onze acties

Intro-visual
Snel Weg Weken bij De Waal

Wilt u snel wegrijden in een nieuwe auto? Dat kan bij De Waal tijdens de Snel Weg Weken. Wij hebben een ruime voorraad nieuwe en gebruikte auto's met scherpe aanbiedingen

Actie-logo-v2-01
3,99% rente op al onze occasions

Tijdelijk hebben we het rentetarief op onze occasion financiering verlaagd van 6,99% naar 3,99%. Zo kunt u voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in uw nieuwe occasion.

Rijschoolactie SEAT
Rijschoolactie SEAT

Heeft u een rijschool en bent u op zoek naar een nieuwe lesauto? Bij SEAT krijgt u nu € 1000 voordeel op een nieuwe SEAT of kunt u upgrades naar keuze tot € 1250 gratis toevoegen.

Financieringsactie
Financieringsactie

Met SEAT Privé Plan wordt het mogelijk om voor een scherp maandbedrag in een nieuwe SEAT te rijden.

SEAT Mii electric
Korting op de Mii electric

Kiest u voor elektrisch rijden, dan kiest u voor een slimme mix van verstandig en fun. U draagt bij aan een betere wereld én bespaart op onderhouds- en verbruikskosten. 

SEAT Business Intense
Business Intense

Als echte levensgenieter wil je niet kiezen. Daarom krijgt u op alle Business Intense modellen allerlei extra’s voor een superscherpe prijs.

SEAT Private Lease
SEAT Private Lease

Met Private Lease stat u voor een vast all-in bedrag per maand in een gloednieuwe SEAT. Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij De Waal.