ID. Buzz (18)

Wie houdt er niet van?

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Korting op je private lease maandbedrag, gratis extra opties of een leuke inruilpremie. Bekijk hier onze lopende Volkswagen Bedrijfswagens acties.

De lopende acties

Bekijk onze acties

VW BWG
Volkswagen Bedrijfswagens Deals

Is jouw onderneming toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Dan sta je voor de keuze: nog 1 keer dieselen of aan de stekker. Beide keuzes zijn nu erg voordelig.

Header ID.Buzz - Desktop
ID. Buzz Cargo Deals

Is het tijd voor een nieuwe bedrijfsauto? Dit is hét moment om over te stappen in de ID. Buzz Cargo. Als ondernemer profiteer je van veel voordeel en kun je gebruikmaken van verschillende overheidsmaatregelen. 

Header Crafter Deals Desktop
Crafter Deals

Voorkom tienduizenden euro's bpm verhoging. Stap dit jaar nog in een Crafter. De bpm vrijstelling geldt alleen op bedrijfswagens die dít jaar nog op kenteken worden gezet. 

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter_acties Q4 hero mobiel
Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk onze scherpe acties op Volkswagen Bedrijfswagens. Een held van een Crafter of de elektrische ID. Buzz Cargo. Wat past bij jou?

Web Ready JPG-ib000610pic BEW
ID. Buzz Cargo Bulli Edition

De ID. Buzz Cargo Bulli Edition is nu verkrijgbaar voor een extra aantrekkelijk prijs. Instappen kan al vanaf € 49.990 waarbij je profiteert van ruim € 6.300 voordeel. 

VW Crafter 'Hero-edition'-33 (1)
Crafter Hero Pakket

Tijdelijk kun je bij De Waal Autogroep je Volkswagen Crafter nog stijlvoller, stoerder en sportiever maken. Kies voor het Crafter Hero Pakket