algemene-voorwaarden-hero-mobiel

Financiering

Algemene voorwaarden 

Neem contact op bij vragen.

geld-lenen-kost-geld

De algemene voorwaarden

Tenzij anders vermeld zijn de rentetarieven inclusief verzekering. Het berekende maandbedrag is exclusief eventuele kosten rijklaar maken.

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH Zweigniederlassung Niederlande onder nummer 32099980 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996.

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om fouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Rekenvoorbeeld financieren

Onderstaand is een rekenvoorbeeld te zien. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contante prijsAanbetalingTotaal kredietbedragSlottermijnTermijnbedragTotalen door de consument te betalen bedragDebetrentevoetJaarlijks kostenpercentageLooptijd
€ 13.991€ 3.865€ 10.126€ 6.995€ 129€ 11.639,145,99%5,99%36 maanden

Dit rekenvoorbeeld hoort bij de 5,99% financieringsactie.