Audi A4 Limousine

Ontdek de A4 Limousine

Audi A4 Limousine

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe.

Kopen vanaf
€ 45.703
Private lease vanaf
€ 699
Business lease vanaf
€ 515
Bijtelling
22%

Stijlvolle A4 Limousine

Audi weet zakelijk comfort en stijlvol design te combineren met uitzonderlijk veel luxe. Maak kennis met de technologieën die de veelzijdige A4 u te bieden heeft. U rijdt al in een A4 Limousine vanaf € 45.703. 

Strak en sportief design

Het elegante en sportieve karakter van de A4 familie trekt ook bij de Limousine de aandacht. Dit wordt nog verder aangesterkt door de brede singleframe-grille, horizontale chroomlijst die de LED-achterlichten met elkaar verbindt, diffusorpaneel in de achterbumper en de trapezium uitlaten. Een sportief ontwerp met prestigieuze uitstraling.

Audi A4 Limousine op voorraad

Comfortabel en ruim

Het interieur van de A4 Limousine is ruim en licht van opzet en heeft doorlopende ventilatieroosters met chroomaccenten om de breedte te benadrukken. De ruimte in de A4 Limousine wordt efficiënt gebruikt door de verschillende vakken tussen de voorstoelen en in de portieren voor opslag van kleine spullen. Het gehele interieur is afgewerkt met speciale sfeerverlichting. Deze kunt u naar uw eigen wens aanpassen met de verschillende kleurprofielen.

Moderne  assistentiesystemen

De A4 Limousine kent moderne assistentiesystemen die u ondersteunen wanneer u onderweg bent. Wanneer u voor het optionele city-pakket kiest, ervaart u het gemak van onder andere parkeersensoren, achteruitrijcamera en uitstapwaarschuwing. Bij de uitstapwaarschuwing wordt u vlak voor het openen van de autodeur door middel van een LED-strip gewaarschuwd voor een naderende verkeersdeelnemer. Elke A4 is standaard uitgerust met Audi Pre Sense City-systeem. Het systeem waarschuwt tot 85 km/h voor mogelijk botsgevaar en grijpt ook in wanneer nodig.

 

Audi A4 Limousine

Krachtige motoren

Een auto op maat met een aandrijving op maat. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 150 kW/204 pk en 195 kW/265 pk. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt.

Wie voor diesel gaat, heeft de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 120 kW/163 pk of een vermogen van 150 kW/204 pk. Voor de sportiefste bestuurder is er de S versie met 251 kW /341 pk.

De uitvoeringen 

Breidt uw Audi A4 uit met verschillende features en optiepakketten. Een Audi die bij u past.

Audi A5 Coupé

Houdt u van luxe?

Slimme assistentiesystemen en prachtige materialen. Het sportieve uiterlijk wordt benadrukt door brede luchtinlaten met chroomafwerking en trapezium uitlaatmonden. Voor de echte liefhebbers is er de A5 Coupé. 

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Audi e-tron GT
10 november 2021
Audi e-tron GT wint Gouden Stuurwiel voor 'mooiste auto van het jaar'

De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won die onderscheiding tijdens de gerenommeerde Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.