Audi A5 Sportback

Ontdek de A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Sportief en stijlvol.

Kopen vanaf
€ 50.974
Business lease vanaf
€ 570
Bijtelling
22%

Sportieve looks van de A5 Sportback

De sportieve look is zeker niet weggelaten bij de A5 Sportback. Het toonaangevende design van de A5 Coupé is ook terug te zien in deze Sportback. Een gezinsvriendelijk model waarin u gezien wilt worden. In de ruime, vijfdeurs A5 Sportback kunt u gemakkelijk met vijf personen en bagage in de auto zitten. U rijdt al in de A5 Sportback vanaf € 50.974.

Indrukwekkend sportief

Deze elegante vijfdeurs met brede luchtinlaten en chroomafwerking laat de voorzijde sportief overkomen. Aan de zijkant benadrukt de dorpelvormgeving zijn sportiviteit. De wielen passen perfect in het design door de opbollende spatborden. Het diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver benadrukt aan de achterkant de breedte van dit model. Ook de trapezium uitlaatmonden zijn een fraai gezicht.

Audi A5 Sportback op voorraad

Intuïtief te bedienen

De Audi A5 is voorzien van de laatste technologieën om u tijdens het rijden zoveel mogelijk comfort en veiligheid te bieden. Zo kent elke A5 een 10,1″ groot MMI touchscreen waarmee u eenvoudig verschillende applicaties kunt bedienen zoals uw navigatie of uw telefoon. Dit kan zelfs via spraak bediend worden. Optioneel is de A5 uit te rusten met Audi virtual cockpit. Via dit volledig digitaal instrumentenpaneel ziet u alles in één oogopslag. Op het 12,3″ grote display kunt u onder andere functies zoals navigatie, telefoon of Audi connect weergeven. Doordat de virtual cockpit direct in uw blikveld zit, raakt u minder afgeleid van hetgeen wat er gebeurt op de weg.

Assistentie graag

Uw Audi is uit te rusten met tal van assistentiesystemen. Kiest u voor het assistentiepakket ‘Rijden’, dan is uw A5 voorzien van adaptieve cruise control, rijstrookwisselhulp, pre sense rear dat waarschuwt voor dreigende kop-staart botsingen en rijstrookassistent. Daarnaast heeft u ook de keuze uit het ‘Parking’ pakket. Parkeerhulp plus, achteruitrijcamera en wegrijassistent worden toegevoegd aan de uitrusting.

Audi A5 Sportback

Aandrijving op maat

De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 150 kW/204 pk en 195 kW/265 pk. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving voor optimale tractie en rijdynamiek die razendsnel de achterwielen bijschakelt. Voor de sportieve bestuurder is er de S versie met 251 kW /341 pk.

De motoren zijn mild-hybrides. Tijdens het rijden schakelt de motor zichzelf kort uit. De auto zeilt dan door zonder brandstof te verbruiken.

De uitvoeringen 

Sportief, iets sportiever, nog wat sportiever of maximaal genieten van de sportiviteit die de Audi A5 Sportback S edition te bieden heeft? De keuze is aan u.

Audi A5 Cabriolet

Voor de levensgenieter

Genieten van een opwindende rijbeleving in een stijlvolle en sportieve cabriolet? Maak kennis met de Audi A5 Cabriolet. Het sportieve en strakke design van de A5 Coupé en Sportback is duidelijk terug te zien en dat maakt ook de A5 Cabriolet een lust voor het oog.  De optimale rijbeleving ervaart u pas echt met geopend dak. Met een prachtige zomerzon en de fijne buitenlucht om u heen is het echt genieten in de Audi A5 Cabriolet.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.