Header_Q8_etron

Komt u de kracht en het design zelf ervaren?

Audi De Waal verwelkomt de Q8 e-tron

Ervaar 'm zelf!

De Q8 e-tron is voorzien van een efficiëntere elektromotor. Hierdoor heeft deze een vergrote bruikbare accucapaciteit.

Wij nodigen u bij deze uit om de Audi Q8 e-tron zelf te ervaren tijdens een uitgebreide proefrit. Vanaf 1 maart staat deze elektrische SUV voor u klaar in Geldermalsen.

Audi Q8 e-tron (1)

In het najaar van 2018 introduceerden we de eerste volledig elektrische Audi; de e-tron. In Nederland gingen ruim 10.000 van deze Audi's de weg op. Krap 5 jaar later is het tijd voor vernieuwing. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron en we zetten het pionieren met elektrisch rijden voort. 

De bruikbare accucapaciteit is verder vergroot. De maximale actieradius bedraagt 578 kilometer (WLTP). Ook de laadprestaties zijn aanzienlijk verbeterd. De Q8 e-tron is leverbaar met een laadvermogen van 170 kW.   

De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek.

In het interieur komt u daadwerkelijk tot rust. Wanneer u instapt, vallen de prachtige materialen, bekledingen en allerhande Audi connect-toepassingen - zoals online mediastreaming - u direct op. Via het mediascherm ziet u in één oogopslag de status van uw Audi, zoals het percentage van het accupakket.  

Tijdens het rijden biedt de optionele Audi virtual cockpit plus de mogelijkheid om eenvoudig te zien wanneer u energie terugwint tijdens het rijden. Zodra uw rechtervoet van het pedaal af gaat, gaat er stroom terug richting de accu. 

Het interieur is comfortabel ruim. Zowel uzelf als uw medepassagiers zitten met gemak en ruimte om zich heen. Onder de voorklep zit een ruimte van 62 liter. Hier kunt u perfect uw laadkabel kwijt. 

Plan uw proefrit

Vul hieronder uw gegevens en voorkeuren in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de proefrit afspraak definitief te plannen.