Header_Q8_etron

Ontdek de Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Nieuwe looks, verbeterde efficiency en range

Kopen vanaf
€ 78.990
Bijtelling
16%

Volledig elektrische Q8 e-tron 

De Audi e-tron was de allereerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd dit om de naam van dit model meer in lijn te brengen met de productlijn van Audi. Daarom introduceert Audi de Q8 e-tron. De nieuwe Q8 e-tron is uitgevoerd met een grotere accu en een hoger laadvermogen. Als voorbeeld de Audi Q8 55 e-tron quattro: die heeft nu een actieradius van maximaal 578 kilometer. Bij de aanschaf van een nieuwe Q8 e-tron bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Nieuwe looks

De Audi Q8 e-tron zet de juiste accenten voor toonaangevende elektrische mobiliteit. Hij profiteert van de nieuwe Audi-logotoepassing met tweedimensionale Audi-ringen, een hertekende voorkant en het optionele Singleframe-projectielicht. De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek.

Audi Q8 e-tron op voorraad

Aantrekkelijk interieurdesign met infotainment

Deze volledig elektrische SUV blinkt uit door zijn ruime en hoogwaardig afgewerkte interieur met fraaie materialen en de modernste digitale functies. Via MMI heeft u toegang tot Audi connect. daartoe behoren ook speciale e-tron toepassingen zoals de e-tron routeplanner. Zo heb je onderweg altijd toegang tot alle belangrijke informatie voor jouw reis. 

Sportpakket

Maak je nieuwe Q8 e-tron helemaal af met het Audi Sportpakket. Dan krijg je op de Q8 e-tron 22" zwarte velgen, dynamische naafkappen, ventieldopjes met het Audi logo, e-tron instapverlichting, zwarte Audi ringen voor en achter en zwarte modelaanduiding. Normaal betaal je voor dit pakket € 3.476, nu betaal je slechts € 2.995.

Grotere accucapaciteit en betere laadprestaties

De Audi Q8 e-tron beschikt over een accupakket met een nettocapaciteit van 89 kWh (bruto: 95 kWh), de Q8 55 e-tron en SQ8 e-tron hebben een batterij met een nettocapaciteit van 106 kWh (bruto: 114 kWh). Door het verbeterde accumanagementsysteem is de bruikbare capaciteit verder vergroot. Bij een snellaadstation bereikt de Q8 50 e-tron een maximum laadkracht van 150 kW, de Q8 55 e-tron en SQ8 e-tron hebben een laadvermogen van 170 kW. Het grotere accupakket kan in ongeveer 31 minuten worden opgeladen van 10 tot 80 procent. Onder optimale omstandigheden betekent dit een actieradius van 420 kilometer* (WLTP). Aan een publieke laadpaal of wallbox kan de Q8 e-tron met een vermogen van 11 kW worden opgeladen. Optioneel biedt Audi een 22 kW boordlader aan.

Balans tussen comfort en sportiviteit

De nieuwe Audi Q8 e-tron heeft standaard luchtvering met adaptieve schokdempers. Om de laterale dynamiek van de auto te optimaliseren, is de veerkarakteristiek verder verfijnd. De elektronische stabiliteitscontrole (ESC) staat nu een betere manoeuvreerbaarheid toe, met name in krappe bochten. Ook biedt de Q8 e-tron een duidelijk verbeterd stuurgedrag dankzij de aangepaste progressieve besturing. 

Sportieve Audi SQ8 e-tron

Mag het nog wel sportiever? De nieuwe Audi SQ8 e-tron is in het bezit van drie elektromotoren, in plaats van twee. Daarmee is de SUV goed voor maar liefst 503 pk met een koppel van maximaal 973 Nm. Hiermee is de sprint van 0-100 genomen in slechts 4,5 seconden. Standaard beschikt de Q8 e-tron over quattro vierwielaandrijving met elektrische torque vectoring.

audisq8e-tron3

Snel weer onderweg

De Audi SQ8 e-tron modellen hebben een accupakket van 115 kWh. Hiermee beschik je over een actieradius van 489 kilometer. Dankzij de 170 kW snellaadmogelijkheid is het mogelijk om binnen 31 minuten van 10-80% op te laden. 10 minuten aan de laadpaal volstaat om het rijbereik met ruim 100 kilometer te verlengen.

Sportiviteit en luxe in perfecte harmonie

Het sportieve thema van de SQ8 e-tron keert volledig terug in het interieur. De optionele 'sportstoelen plus' voorin bepalen de ambiance. Andere blikvangers zijn de antracieten stiksels en matten met S-logo's. 

De standaarduitrusting van de SQ8 is zeer uitgebreid. Hij geeft definitie aan sportiviteit met gegoten 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium accenten en S-specifieke exterieurelementen, waaronder 23 mm bredere wielkasten en een S-specifieke voor- en achterbumper.

De Audi SQ8 e-tron is te bestellen vanaf € 99.135.

audisq8sportbacke-tron5

Audi acties

Bekijk de lopende acties

Audi Excellente Deals - afbeelding
Audi Excellente Deals

Private lease de Audi A1 vanaf € 427 p/m, kosteloze upgrade naar S tronic op de Q2 en tot € 15.500 voordeel op S edition Competition modellen. Bekijk de deals.

Audi Q4 e-tron hero mobiel
Audi Q4 45 e-tron quattro

Tijdelijk is de Audi Q4 45 e-tron quattro éxtra aantrekkelijk. Je rijdt deze luxe elektrische SUV al vanaf € 49.990. Standaard rijk uitgerust en een actieradius van 525 km.

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Elektrisch rijden Audi
10 tips over elektrisch rijden

Wie elektrisch rijdt, zal het wel eens meegemaakt hebben: twijfel over of u uw eindbestemming haalt op de accu. Met deze tips kunt u de actieradius van uw auto flink vergroten.

03-09-2021-desktop
Audi grandsphere definieert first class limousine

Op de IAA München 2021 presenteert Audi de grandsphere concept car. Deze 5,35 meter lange limousine biedt de ‘first class’ luxe van een privéjet en combineert die met een unieke interieurervaring.

Audi RS 3
Recordbreker op de Nürburgring: de nieuwe Audi RS 3

De nieuwe Audi RS 3 is met een tijd van 7:40,748 minuten, de snelste auto ooit op de Nürburgring Nordschleife in de compacte klasse. 

22-09-2021-mobiel
Audi en autosportheld Ken Block slaan handen ineen

De twee autosport-iconen hebben een samenwerking gesloten voor een aantal exclusieve, gezamenlijke projecten op het gebied van elektromobiliteit.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over jouw nieuwe Audi.