Audi Q3

Ontdek de Q3

Audi Q3

Een allround talent.

Kopen vanaf
€ 49.196
Private lease vanaf
€ 639
Business lease vanaf
€ 549
Bijtelling
22%

Allround SUV

Een verrassing op wielen. Van buiten heeft de Q3 de robuuste uitstraling van een SUV en het interieur is ruim en praktisch ingericht. De Audi Q3 is een allround talent. U rijdt al in deze SUV vanaf € 49.196.

Opvallend design

De neus van de Audi Q3 straalt kracht uit en is heel herkenbaar Audi. Dat komt onder andere door de octogonale singleframe-grille. In de bumper zitten grote luchtinlaten en de verlichting aan de voor- en achterzijde zijn in dezelfde stijl ontworpen. De Audi Q3 heeft ook een duidelijke verwijzing naar de quattrotechniek waarmee deze leverbaar is. De spatbordranden zijn namelijk niet in kleur meegespoten; dit oogt extra sportief.

Volledig digitaal en heerlijk ruim

Het instrumentarium van de Audi Q3 is volledig digitaal. Met de optioneel leverbare virtual cockpit, kunt u uw navigatie over de volledige breedte van uw cockpit weergeven. Met Audi Connect kunt u uw smartphone gemakkelijk bedienen met behulp van Android Auto of Apple Carplay en kunt u met de Audi Connect App vanaf een afstandje bekijken of uw Audi Q3 op slot staat.

De Audi Q3 heeft een praktisch interieur. De instap is van comfortabele hoogte en de zitpositie geeft u een helder overzicht over het verkeer. Het interieur van de Q3 is één van de ruimste in zijn segment. Zowel voorin als achterin zit men ruim. Er is voldoende been-, hoofd- en armruimte. De achterbank kan naar voren en achteren geschoven worden; voor meer beenruimte of juist meer bagageruimte. Doordat de achterbank in drie delen is neer te klappen, kunt u grote bagage meenemen én heeft u nog plek voor uw passagiers.

Een veilige rit

De Audi Q3 is uitgerust met tal van assistentiesystemen. Denk bijvoorbeeld aan de optionele adaptieve rijassistent met o.a. adaptive cruise control, verkeersbordherkenning en front assist. Deze assistent zorgt ervoor dat u binnen de lijntjes blijft en kan ook zelfstandig accelereren en remmen.

Standaard is de Q3 uitgerust met onder andere Audi pre sense front; een systeem wat een noodstop kan maken in kritische situaties. En lane departure warning is ook standaard. Dit systeem assisteert u vanaf ongeveer 60km/u om op uw rijbaan te blijven.

Audi Q3 PHEV

Verschillende motoren

De Audi Q3 kunt u bestellen met verschillende benzine- en dieselmotoren, gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak of een 7-traps S tronic automaat.

De Audi Q3 is er ook als plug-in hybride. De Q3 TFSI e kan tot 51 kilometer volledig elektrisch rijden, heeft 245 pk en sprint in 7,3 seconden van 0-100km/u.

De uitvoeringen

Een ruime keuze in uitrusting.

Audi Q3

Of gaat u liever voor de Q3 Sportback?

De Audi Q3 Sportback combineert moeiteloos een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Ook de modernste voorzieningen voor infotainment en connectiviteit en de omvangrijke standaarduitrusting dragen bij aan het rijplezier.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.