Audi_Q4etron_header_modelpagina_mobiel

Ontdek de Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Opent uw ogen. Verbreedt uw horizon.

Kopen vanaf
€ 54.865
Private lease vanaf
€ 919
Business lease vanaf
€ 818
Bijtelling
16%

De Audi Q4 e-tron

De vernieuwde volledig elektrische Audi Q4 e-tron laat je voelen wat vooruitgang is. Zo laat het sterk verbeterde accupakket je versteld staan over het vermogen en zorgen de energie-efficiënte motoren dat je grenzen kunt verleggen als nooit tevoren. De Audi Q4 is leverbaar vanaf € 54.865 en heeft een actieradius tot ruim 530 kilometer.

Plan jouw uitgebreide proefrit gemakkelijk via de button.

Herkenbaar Audi en toch heel vernieuwend

Bij Audi draait het natuurlijk om design. De Audi Q4 e-tron straalt aan de voorkant zelfverzekerdheid uit. Aan de achterkant ziet u duidelijk het krachtige karakter wat bij een SUV hoort. Audi heeft het als een kunst verheven om de Q4 e-tron tegelijkertijd elegant en robuust te laten ogen, klassiek en vooruitstrevend, sportief en comfortabel.

Audi Q4 e-tron op voorraad

Hij heeft 't allemaal

Het buitenformaat van een Audi Q3, de kofferbakruimte van een Q5 en de beenruimte van een Audi Q7. En dat allemaal verpakt in één auto; de Audi Q4 e-tron.

De bedieningssystemen van de Q4 stralen de toekomst uit, zonder de term ‘functioneel’ uit het oog te verliezen. U bedient de Q4 met gemak; met behulp van de knoppen op uw stuur, met spraakbediening of de knoppen op en onder het grote mediascherm.

De juiste toon wordt gezet dankzij het SONOS premium sound system. De Audi Q4 e-tron is het eerste model met dit systeem. Met tien krachtige speakers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. Volle bassen, een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen zorgen voor een intens luistergenot.

Veiligheid en techniek

Van 2 lifehammers, tot diefstalalarm en van Lane Departure Warning, tot Audi Pre Sense Front en de Augmented Reality Head-up Display. De Audi Q4 e-tron is standaard al heel veilig en ook nog verder uit te breiden met tal van assistentiesystemen.

Audi Q4 E-Tron 2023-40-min

45 of 55 e-tron

De Audi Q4 e-tron is te bestellen met een 45 of 55 e-tron accupakket.

Bij de 45 e-tron is er een 77 kWh accupakket en een elektromotor met 210 kW/ 286 pk. Met de 45 e-tron kunt u een rit maken tot 539 kilometer. Het topmodel is de Q4 e-tron 55 quattro. Deze is standaard vierwiel aangedreven, heeft 250 kW / 340 pk en deze sprint in slechts 5,4 seconden van 0-100km/u. De 55 quattro heeft een WLTP actieradius van maximaal 509 kilometer.

De uitvoeringen

De Audi Q4 e-tron is als 45 e-tron en als extra krachtige 55 e-tron met quattro te bestellen. Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de volgende aantrekkelijke editions: 

Thumbnail_YT-audietronsportback-mobiel
Audi_Q4etron_sportback_header_modelpagina_mobiel

Kan het voor u nog wel wat sportiever?

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Profiteer snel want op=op!

Audi A1 Sportback (16)
Audi A1 private leaseactie

Tijdelijk private lease je de Audi A1 Sportback Pro Line vanaf slechts € 427 per maand. Dat is maar liefst € 42 korting per maand!

Audi A3 Demo Deal-2
Audi A3 private leaseactie

Alléén in 2023 stap je voor slechts € 489 p/m in de A3 Sportback. Met de korte looptijd van 24 maanden een wel héél aantrekkelijke actie. 

Header - Mobiel
Suit up met de Audi Q8 e-tron

Kies er dit jaar nog voor om de Audi Q8 e-tron te leasen via ALMN en ontvang Dutch Dandies outfit cadeau. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

RS Q e-tron Dakar
7 december 2023
Audi RS Q e-tron: op alle fronten doorontwikkeld voor Dakar 2024

In de aanloop naar de derde deelname aan de Dakar Rally heeft Audi het RS Q e-tron prototype op tal van punten verder verbeterd. Hij is nu nog veiliger, betrouwbaarder, comfortabeler, lichter, efficiënter.

audiq6e-tronmotorenproductie1
8 november 2023
Audi start productie elektromotoren voor PPE-platform in Győr

Audi is in zijn Hongaarse fabriek in Győr – ’s werelds grootste motorenfabriek – gestart met de productie van elektromotoren voor het Premium Platform Electric (PPE). 

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (2)
28 september 2023
Vernieuwde Q4 e-tron: méér Audi voor aangescherpte prijzen vanaf € 54.865*

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Met zijn standaard accupakket heeft hij een range van 547 kilometer**. Je rijd de Audi Q4 e-tron nu al vanaf € 54.865*.

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (4)
21 september 2023
Vernieuwde Audi Q4 e-tron: krachtiger, grotere range en nóg meer rijplezier

Een aangescherpte afstemming van het onderstel, een vernieuwde en efficiëntere aandrijflijn, meer vermogen, een groter rijbereik tot 547 kilometer* en snellere laadtijden. 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.