Audi Q4 e-tron

Ontdek de Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Opent uw ogen. Verbreedt uw horizon.

Kopen vanaf
€ 59.415
Private lease vanaf
€ 993
Business lease vanaf
€ 784
Bijtelling
16%

De Audi Q4 e-tron

Vanaf nu staat de Audi Q4 e-tron bij Audi De Waal in Geldermalsen en Gorinchem. Heeft u ‘m zelf al ervaren? Met de Q4 e-tron verovert Audi de markt met een volledig elektrische compacte SUV. De Audi Q4 is leverbaar vanaf € 59.415 en heeft een actieradius tot ruim 500 kilometer.

Herkenbaar Audi en toch heel vernieuwend

Bij Audi draait het natuurlijk om design. De Audi Q4 e-tron straalt aan de voorkant zelfverzekerdheid uit. Aan de achterkant ziet u duidelijk het krachtige karakter wat bij een SUV hoort. Audi heeft het als een kunst verheven om de Q4 e-tron tegelijkertijd elegant en robuust te laten ogen, klassiek en vooruitstrevend, sportief en comfortabel.

 

Audi Q4 e-tron op voorraad

Volop ruimte

Het buitenformaat van een Audi Q3, de kofferbakruimte van een Q5 en de beenruimte van een Audi Q7. En dat allemaal verpakt in één auto; de Audi Q4 e-tron.

De bedieningssystemen van de Q4 stralen de toekomst uit, zonder de term ‘functioneel’ uit het oog te verliezen. U bedient de Q4 met gemak; met behulp van de knoppen op uw stuur, met spraakbediening of de knoppen op en onder het grote mediascherm.

 

Veiligheid en techniek

Van 2 lifehammers, tot diefstalalarm en van Lane Departure Warning, tot Audi Pre Sense Front en de Augmented Reality Head-up Display. De Audi Q4 e-tron is standaard al heel veilig en ook nog verder uit te breiden met tal van assistentiesystemen.

Audi Q4 e-tron

35, 40 of 50 e-tron

De Audi Q4 e-tron is te bestellen met een 35, 40 of 50 e-tron accupakket.

De 35 e-tron heeft een 52 kWh accupakket met een 125 kW/ 170 pk elektromotor. De actieradius van de 35 e-tron is zo’n 320 kilometer. Bij de 40 e-tron is er een 77 kWh accupakket en een elektromotor met 150 kW/ 204 pk. Met de 40 e-tron kunt u een rit maken tot 515 kilometer. Het topmodel is de Q4 e-tron 50 quattro. Deze is standaard vierwiel aangedreven, heeft 220 kW / 299 pk en deze sprint in slechts 6,2 seconden van 0-100km/u. De 50 quattro heeft een WLTP actieradius van maximaal 480 kilometer.

De uitvoeringen

De Audi Q4 e-tron is als 35 e-tron, 40 e-tron en als extra krachtige 50 e-tron met quattro te bestellen. Alle uitvoeringen zijn te verkrijgen in aantrekkelijke editions die de Audi úw Audi maken.

Thumbnail_YT-audietronsportback-mobiel
Audi Q4 Sportback e-tron

Kan het voor u nog wel wat sportiever?

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Tot en met 31 maart organiseren wij de Audi Excellente Deals.

20181122_095616
Audi A1 private lease vanaf € 429 per maand

Sportief, compact en luxe in één. Alles wat u van een Audi mag verwachten en dan ook nog eens extra scherp geprijsd. De Audi A1 Sportback is nu extra voordelig te private leasen vanaf € 429 per maand o.b.v. 36 maanden en 10.000 kilometer. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi House of progress HERO
21 maart 2023
Audi brengt merkwaarden tot leven in nieuw House of Progress

Nadat Audi in 2022 in diverse steden wereldwijd al tijdelijke Houses of Progress opende, heeft het merk zijn paviljoen in Autostadt Wolfsburg nu omgetoverd tot de enige permanente House of Progress-expositie. 

AUDI_VIP_16032023-30
16 maart 2023
Veel belangstelling voor Audi Q8 e-tron tijdens VIP event

Tientallen klanten maakten donderdag 16 maart 2023 kennis met de Audi Q8 e-tron. Bij Audi De Waal in Geldermalsen kwamen zij alles te weten over ‘e-tron’.

Q6 hero
16 maart 2023
Audi test prototype Q6 e-tron in de vrieskou

De nagenoeg productierijpe Audi Q6 e-tron is een voorbode van het grootste modellenoffensief in de historie van Audi.

audie-trongtcompetition
1 maart 2023
Audi e-tron GT Competition overtreft zichzelf in looks en luxe

 De Audi e-tron GT is zonder enige twijfel één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.