Audi Q4 e-tron

Ontdek de Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Opent uw ogen. Verbreedt uw horizon.

Kopen vanaf
€ 48155
Private lease vanaf
€ 679 p.m.
Business lease vanaf
€ 556 p.m.
Bijtelling
12%

De Audi Q4 e-tron

Vanaf nu staat de Audi Q4 e-tron bij Audi De Waal in Geldermalsen en Gorinchem. Heeft u ‘m zelf al ervaren? Met de Q4 e-tron verovert Audi de markt met een volledig elektrische compacte SUV. De Audi Q4 is leverbaar vanaf € 48155 en heeft een actieradius tot ruim 500 kilometer.

Herkenbaar Audi en toch heel vernieuwend

Bij Audi draait het natuurlijk om design. De Audi Q4 e-tron straalt aan de voorkant zelfverzekerdheid uit. Aan de achterkant ziet u duidelijk het krachtige karakter wat bij een SUV hoort. Audi heeft het als een kunst verheven om de Q4 e-tron tegelijkertijd elegant en robuust te laten ogen, klassiek en vooruitstrevend, sportief en comfortabel.

 

Volop ruimte

Het buitenformaat van een Audi Q3, de kofferbakruimte van een Q5 en de beenruimte van een Audi Q7. En dat allemaal verpakt in één auto; de Audi Q4 e-tron.

De bedieningssystemen van de Q4 stralen de toekomst uit, zonder de term ‘functioneel’ uit het oog te verliezen. U bedient de Q4 met gemak; met behulp van de knoppen op uw stuur, met spraakbediening of de knoppen op en onder het grote mediascherm.

 

Veiligheid en techniek

Van 2 lifehammers, tot diefstalalarm en van Lane Departure Warning, tot Audi Pre Sense Front en de Augmented Reality Head-up Display. De Audi Q4 e-tron is standaard al heel veilig en ook nog verder uit te breiden met tal van assistentiesystemen.

Audi Q4 e-tron

35, 40 of 50 e-tron

De Audi Q4 e-tron is te bestellen met een 35, 40 of 50 e-tron accupakket.

De 35 e-tron heeft een 52 kWh accupakket met een 125 kW/ 170 pk elektromotor. De actieradius van de 35 e-tron is zo’n 320 kilometer. Bij de 40 e-tron is er een 77 kWh accupakket en een elektromotor met 150 kW/ 204 pk. Met de 40 e-tron kunt u een rit maken tot 515 kilometer. Het topmodel is de Q4 e-tron 50 quattro. Deze is standaard vierwiel aangedreven, heeft 220 kW / 299 pk en deze sprint in slechts 6,2 seconden van 0-100km/u. De 50 quattro heeft een WLTP actieradius van maximaal 480 kilometer.

De uitvoeringen

De Audi Q4 e-tron is als 35 e-tron, 40 e-tron en als extra krachtige 50 e-tron met quattro te bestellen. Alle uitvoeringen zijn te verkrijgen in aantrekkelijke editions die de Audi úw Audi maken.

Thumbnail_YT-audietronsportback-mobiel
Audi Q4 Sportback e-tron

Kan het voor u nog wel wat sportiever?

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Audi e-tron GT
10 november 2021
Audi e-tron GT wint Gouden Stuurwiel voor 'mooiste auto van het jaar'

De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won die onderscheiding tijdens de gerenommeerde Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.

Audi A8 Facelift
2 november 2021
Vernieuwde Audi A8: representatieve look en innovatie technologieën in het topsegment

Met een vernieuwd design voor het front en de achterzijde plus innovatieve technologieën onderstreept Audi de ‘presence’ en sportieve elegantie van de vernieuwde Audi A8.

Audi Q4 e-tron Sportback
13 oktober 2021
Audi plukt vruchten van e-platformsynergieën Volkswagen Groep

Dankzij gezamenlijke voertuigplatformen als MEB heeft Audi tegen 2025 meer dan twintig volledig elektrische modellen in het gamma.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.