Audi Q5

Ontdek de Q5

Audi Q5

Milieuvriendelijk en sportief wanneer het u uit komt. 

Kopen vanaf
€ 67.939
Business lease vanaf
€ 792
Bijtelling
22%

Succesvolle SUV van Audi

Audi steekt de Q5 – één van de meest succesvolle midsize SUV’s in Europa – in het nieuw. Met een vernieuwd design wordt de Q-identiteit van Audi nog sterker benadrukt. En deze Q5 heeft een wereldprimeur: digitale OLED-achterlichten. U rijdt al weg in dit model vanaf € 67.939.

De handtekening van Audi

Direct herkenbaar op de Audi Q5 is de singleframe grille. Het nieuwe patroon laat direct zien dat het om de nieuwste Q5 gaat. Daarnaast heeft Audi gebruik gemaakt van de nieuwste lichttechniek: OLED lichten. Naast dat andere weggebruikers u zien op de weg, vallen deze lichten op een andere manier op. De achterlichten zijn volledig te personaliseren door middel van unieke lightgraphics. Uw Audi is dan echt helemaal úw Audi.

Verfijnd interieur

Direct merkt u dat er in het interieur van de Q5 is gewerkt met hoogwaardige materialen. Het geborstelde aluminium met interieurverlichting maakt deze Audi een luxe om in te rijden. Koppel het infotainmentsysteem met uw telefoon en bedienen uw favoriete muziek- of podcastapp en navigatie op het 10 inch mediascherm. Optioneel kunt u uw instrumentenpaneel vervangen door een virtual cockpit; een haarscherp scherm waarop u duidelijk ziet hoe ver u volledig elektrisch of hybride kunt rijden en of de accu aan het bijladen is of juist stroom gebruikt.

Ruim aanbod aan assistentiesystemen

Standaard is de Q5 uitgerust met onder andere Hold assist. Wanneer u op een helling of vlakke weg staat zorgt dit systeem dat u niet achteruit rolt en gemakkelijk weg kan rijden. Daarnaast profiteert u van een achteruitrijcamera, parkeerhulp plus en cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer.  Optioneel kunt u uw Audi uitrusten met assistentiepakket ‘Parking’, ‘City’, ‘City en Parking’ en ‘Tour’. Hiermee breidt u uw Q5 uit met topview camera’s voor 360° beeld om gemakkelijker te kunnen parkeren, side assist die u waarschuwt voor objecten in de dode hoek of lane assist zodat uw auto zelfstandig binnen de lijnen blijft rijden.

Audi SQ5

De plug-in hybride Q5

Voor ritten van enkele tientallen kilometers heeft u genoeg aan de accu, want de Q5 legt met gemak 62 km (WLTP) volledig elektrisch af. Daarmee moet u wel op uw werk kunnen komen, toch? Heeft u meerdere afspraken verspreid over de dag of gaat u met de auto op vakantie? Dan kunt u vertrouwen op de benzinemotor. Onderweg wordt de accu bijgeladen, zodat u de laatste kilometers voor aankomst elektrisch rijdt. Handig voor de stedelijke milieu zones. U heeft de keuze uit twee motoren; een 50 TFSI e 220 kW/299pk of 55 TFSI e 270 kW/367 pk 7-traps automaat.

De uitvoeringen

Een uitrusting naar wens. Sportief of net wat extra luxe. Voor iedere bestuurder is er een Q5 naar smaak.

Audi e-tron

Rijdt u liever volledig elektrisch?

Met zijn maximale actieradius van 441 kilometer is de Audi e-tron ideaal voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of in de vakantie, maar ook voor woon-werk verkeer. De grote accu maakt reizen gemakkelijk en stressvrij. De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 67705.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.