Audi Q5

Ontdek de Q5

Audi Q5

Milieuvriendelijk en sportief wanneer het u uit komt. 

Kopen vanaf
€ 70.640
Business lease vanaf
€ 792
Bijtelling
22%

Succesvolle SUV van Audi

Audi steekt de Q5 – één van de meest succesvolle midsize SUV’s in Europa – in het nieuw. Met een vernieuwd design wordt de Q-identiteit van Audi nog sterker benadrukt. En deze Q5 heeft een wereldprimeur: digitale OLED-achterlichten. U rijdt al weg in dit model vanaf € 70.640.

De handtekening van Audi

Direct herkenbaar op de Audi Q5 is de singleframe grille. Het nieuwe patroon laat direct zien dat het om de nieuwste Q5 gaat. Daarnaast heeft Audi gebruik gemaakt van de nieuwste lichttechniek: OLED lichten. Naast dat andere weggebruikers u zien op de weg, vallen deze lichten op een andere manier op. De achterlichten zijn volledig te personaliseren door middel van unieke lightgraphics. Uw Audi is dan echt helemaal úw Audi.

Audi Q5 op voorraad

Verfijnd interieur

Direct merkt u dat er in het interieur van de Q5 is gewerkt met hoogwaardige materialen. Het geborstelde aluminium met interieurverlichting maakt deze Audi een luxe om in te rijden. Koppel het infotainmentsysteem met uw telefoon en bedienen uw favoriete muziek- of podcastapp en navigatie op het 10 inch mediascherm. Optioneel kunt u uw instrumentenpaneel vervangen door een virtual cockpit; een haarscherp scherm waarop u duidelijk ziet hoe ver u volledig elektrisch of hybride kunt rijden en of de accu aan het bijladen is of juist stroom gebruikt.

Ruim aanbod aan assistentiesystemen

Standaard is de Q5 uitgerust met onder andere Hold assist. Wanneer u op een helling of vlakke weg staat zorgt dit systeem dat u niet achteruit rolt en gemakkelijk weg kan rijden. Daarnaast profiteert u van een achteruitrijcamera, parkeerhulp plus en cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer.  Optioneel kunt u uw Audi uitrusten met assistentiepakket ‘Parking’, ‘City’, ‘City en Parking’ en ‘Tour’. Hiermee breidt u uw Q5 uit met topview camera’s voor 360° beeld om gemakkelijker te kunnen parkeren, side assist die u waarschuwt voor objecten in de dode hoek of lane assist zodat uw auto zelfstandig binnen de lijnen blijft rijden.

Audi SQ5

De plug-in hybride Q5

Voor ritten van enkele tientallen kilometers heeft u genoeg aan de accu, want de Q5 legt met gemak 62 km (WLTP) volledig elektrisch af. Daarmee moet u wel op uw werk kunnen komen, toch? Heeft u meerdere afspraken verspreid over de dag of gaat u met de auto op vakantie? Dan kunt u vertrouwen op de benzinemotor. Onderweg wordt de accu bijgeladen, zodat u de laatste kilometers voor aankomst elektrisch rijdt. Handig voor de stedelijke milieu zones. U heeft de keuze uit twee motoren; een 50 TFSI e 220 kW/299pk of 55 TFSI e 270 kW/367 pk 7-traps automaat.

De uitvoeringen

Een uitrusting naar wens. Sportief of net wat extra luxe. Voor iedere bestuurder is er een Q5 naar smaak.

Audi e-tron

Rijdt u liever volledig elektrisch?

Met zijn maximale actieradius van 441 kilometer is de Audi e-tron ideaal voor lange afstanden, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of in de vakantie, maar ook voor woon-werk verkeer. De grote accu maakt reizen gemakkelijk en stressvrij. De Audi e-tron is leverbaar vanaf € 67705.

Bekijk de e-tron

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Profiteer snel want op=op!

Audi A1 Sportback (16)
Audi A1 private leaseactie

Tijdelijk private lease je de Audi A1 Sportback Pro Line vanaf slechts € 427 per maand. Dat is maar liefst € 42 korting per maand!

Audi A3 Demo Deal-2
Audi A3 private leaseactie

Alléén in 2023 stap je voor slechts € 489 p/m in de A3 Sportback. Met de korte looptijd van 24 maanden een wel héél aantrekkelijke actie. 

Header - Mobiel
Suit up met de Audi Q8 e-tron

Kies er dit jaar nog voor om de Audi Q8 e-tron te leasen via ALMN en ontvang Dutch Dandies outfit cadeau. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

RS Q e-tron Dakar
7 december 2023
Audi RS Q e-tron: op alle fronten doorontwikkeld voor Dakar 2024

In de aanloop naar de derde deelname aan de Dakar Rally heeft Audi het RS Q e-tron prototype op tal van punten verder verbeterd. Hij is nu nog veiliger, betrouwbaarder, comfortabeler, lichter, efficiënter.

audiq6e-tronmotorenproductie1
8 november 2023
Audi start productie elektromotoren voor PPE-platform in Győr

Audi is in zijn Hongaarse fabriek in Győr – ’s werelds grootste motorenfabriek – gestart met de productie van elektromotoren voor het Premium Platform Electric (PPE). 

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (2)
28 september 2023
Vernieuwde Q4 e-tron: méér Audi voor aangescherpte prijzen vanaf € 54.865*

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Met zijn standaard accupakket heeft hij een range van 547 kilometer**. Je rijd de Audi Q4 e-tron nu al vanaf € 54.865*.

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (4)
21 september 2023
Vernieuwde Audi Q4 e-tron: krachtiger, grotere range en nóg meer rijplezier

Een aangescherpte afstemming van het onderstel, een vernieuwde en efficiëntere aandrijflijn, meer vermogen, een groter rijbereik tot 547 kilometer* en snellere laadtijden. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.