Header Tavascan mobiel

Volgend hoofdstuk in elektrisch rijden

CUPRA Tavascan

Een wereld vol exclusiviteit

Kopen vanaf
€ 49.990

Met de CUPRA Tavascan begint het merk aan een volgend hoofdstuk in het elektrische avontuur. Sportiviteit en elektriciteit ontmoeten elkaar in een van de meest opwindende elektrische auto’s. Hij heeft veel te bieden aan autoliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en sportief ogende auto met een actieradius tot wel 568 kilometer.

Arriveren in stijl

De CUPRA Tavascan is herkenbaar als een échte CUPRA. De voorkant is voorzien van een grote grille en slanke LED-koplampen, terwijl de achterkant is uitgerust met een diffuser en een sportieve spoiler die het aerodynamische profiel van de auto benadrukt. De auto heeft een strak en gestroomlijnd ontwerp, met scherpe lijnen en hoeken die een agressieve uitstraling geven. Met de Tavascan zullen alle ogen op jou gericht zijn.

Volledig elektrisch, met de focus op performance

Met de eerste volledig elektrische SUV coupé van CUPRA ben je verzekerd van kracht en performance. Ervaar de sensatie van de nieuwe Tavascan met maximaal 340 pk aan vermogen en een acceleratie van 0-100 km/u in 5,5 seconden. De nieuwe CUPRA Tavascan haalt tot 568 km dankzij het 77 kWh accupakket. Genoeg actieradius dus om van Amsterdam naar Parijs te rijden en de blits te maken op de Champs-Élysées.

De Tavascan staat op het nieuwe MEB-platform, waarmee het accupakket in de vloer verwerkt zit. Hiermee licht het zwaarste punt onderop, wat ten goede komt van de sportieve prestaties van deze machtige SUV.

Cupra Tavascan_9

Uitvoeringen

Standaard is de Tavascan al luxe uitgerust. Kies jij voor de Business, Adrenaline of VZ Adrenaline? Sportief wordt het sowieso.

Stap in een wereld vol exclusiviteit

CUPRA maakt in het interieur gebruik van exclusieve materialen en sculpturale vormen. De nadruk wordt gelegd op de combinatie van bijzonder design en geavanceerde techniek.

Het interieur biedt ruimte en comfort aan vier passagiers. Het optisch zwevende dashboard zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel wanneer je in de auto zit en het grote 15” inch scherm van het infotainmentsysteem biedt je alle functies die je nodig hebt. Het nieuwe geluidssysteem met 12 speakers van Sennheiser zorgt voor een subliem geluid. Je zal ook nooit uitstappen met een gebroken gevoel door de ergonomisch ontworpen stoelen.

Een nieuwe aandrijflijn

Ga je voor maximale spanning en sensatie of voor kracht en uithoudingsvermogen?

Krachtig karakter om verder te komen

CUPRA Tavascan Endurance
  • Enkele elektromotor
  • Accupakket van 77 kWh
  • Achterwielaandrijving
  • 286 pk / 210 kW
  • Maximale range tot 568 kilometer

Maximaal vermogen en emotie

CUPRA Tavascan VZ
  • Dubbele elektromotor
  • Accupakket van 77 kWh
  • Vierwielaandrijving
  • 340 pk / 250 kW
  • Maximale range tot 514 kilometer

Nieuwe manier van autorijden

Laat je auto het werk doen met de CUPRA Tavascan. Indien gewenst, kan de auto zelf van baan wisselen, wat ritten op de snelweg een hele nieuwe dimensie geeft. Moeite met parkeren? Jouw Tavascan helpt je een handje. Met de CUPRA App parkeer je eenvoudig in en uit.

Cupra Tavascan_17