Financieren audi

Privé Plan of Financial Lease

Auto financieren bij Audi

Rijd je zonder grote uitgave vooraf.

Financieren

Wil je eigenaar worden en jouw auto volledig afbetalen of liever tegen lage maandlasten na een paar jaar weer in een nieuwe auto rijden? Kies dan voor Audi Privé Plan als je particulier wil financieren, of Audi Financial Lease voor de zakelijke rijder. De autofinanciering afgestemd op jouw persoonlijke wensen en financiële situatie.

Financieren Audi

De voordelen van financieren

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij De Waal Autogroep

Voor de particuliere rijder

Audi Privé Plan

Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van jouw Audi, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het einde van de gebruiksduur nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft?

Het Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van jouw Audi. Daarom wordt bij Audi Financial Services een deel van de financiering “bevroren” , dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen de rente en geen aflossing.

De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van jouw Audi. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Financieren Audi
Financieren Audi

Voor de zakelijke rijder

Audi Financial Lease

Audi Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je jouw Audi op de balans kunt plaatsen.

De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Audi Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van jouw auto. Dat maakt het mogelijk om jou een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten.

Wat wij van je vragen

  • Kopie van jouw meest recente salarisstrook.
  • Kopie van jouw legitimatiebewijs.
  • Specificatie van woonlasten: kopie bankafschrift huur/hypotheekuitgaven, incl. banksparen/levensverzekering.
  • Overzicht van andere lopende leningen.
  • (Indien van toepassing) kopie echtscheidingsconvenant.

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Je rijdt met veel plezier in jouw Audi. Over enige tijd loopt jouw autofinanciering af. Een goed moment om stil te staan bij de aantrekkelijke mogelijkheden die Audi Financial Services biedt.

Financieren Audi

De keuze is aan jou

Wij adviseren bij het financieren van je auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men meestal na drie tot vier jaar toe is aan een andere auto.

Aan het eind van het betaalplan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Op die manier kun je duidelijk plannen en weet je exact wanneer jouw betaalplan afloopt.

Wil je na afloop van de looptijd jouw financiering laten doorlopen? Dat kan ook. Je hebt dus niet alleen zekerheid maar ook flexibiliteit. Zo houd je rekening met jouw toekomstige mobiliteit.

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn in de financiering

Het kan zijn dat zijn dat je bij het afsluiten van de financiering hebt gekozen voor een slottermijn. In dat geval heb je een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Dit is de slottermijn. De slottermijn wordt samen met de betaling van jouw laatste maandbedrag afgeschreven. Kies je voor een nieuwe Audi dan los je eerst de openstaande slottermijn af met de inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kun je gebruiken als de aanbetaling van jouw nieuwe Audi. De rest betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract. 

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn aflossen in delen

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kun je ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoef je het bedrag nu niet in één keer te betalen en los je het restbedrag in delen af. Je rijdt dan nog even door in jouw huidige Audi en wanneer je toe bent aan een volgende auto helpen we je weer verder!

We zijn er voor je

Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem contact op en we helpen je graag een passende oplossing te vinden.

Financieren Audi

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een autofinanciering?

Nadat u een auto heeft gekozen kunt u kijken hoeveel u kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nog nodig heeft om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreken we een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en lost u het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Waarom zou ik een lening bij Financial Services afsluiten en niet bij mijn reguliere bank?

De maandelijkse aflossing is bij de Financial Service van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens merk meestal lager. Dit komt onder andere omdat u een deel van de restwaarde van uw auto aflossingsvrij op neemt in de financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto's. Bovendien zijn de Financial Services onderdeel van een van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld. 

Wat is een slottermijn?

Omdat uw auto aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoeft u de auto niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering bieden wij een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto. Een lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Moet er een aanbetaling gedaan worden?

Ja, we werken met een standaard aanbetaling van 25%. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen we deze aanpassen.

Wat betekent "Jaarlijks kosten Percentage"?

Dit is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin zijn alle kosten opgenomen die verband houden met het af te sluiten krediet. Op basis van dit percentage wordt het totale rentebedrag berekend dat over de lening wordt betaald. Met het jaarlijks kosten percentage kunt u verschillende kredietverstrekkers op gelijkwaardige basis met elkaar vergelijken.

Wat is de maximale looptijd van de financiering?

Bij het Privé Plan kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Bij Financial Lease kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. 

Toetsen jullie de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.