Financieren SEAT

Privé Plan of Financial Lease

Auto financieren bij SEAT

Rijd je zonder grote uitgave vooraf.

Financieren

Wil je eigenaar worden en jouw auto volledig afbetalen of liever tegen lage maandlasten na een paar jaar weer in een nieuwe auto rijden? Kies dan voor SEAT Privé Plan als je particulier wil financieren, of SEAT Financial Lease voor de zakelijke rijder. De autofinanciering afgestemd op jouw persoonlijke wensen en financiële situatie.

Financieren SEAT

De voordelen van financieren

  • Lager maandbedrag door slim gebruik van de slottermijn
  • Zekerheid gedurende de looptijd door één vast maandbedrag
  • Gemakkelijk geregeld bij De Waal Autogroep
  • Flexibele autofinanciering, afgestemd op jouw wensen

Voor de particuliere rijder

SEAT Privé Plan

Voor een vast bedrag per maand rijd je weg in jouw nieuwe SEAT. Niet iedereen heeft geld liggen voor een nieuwe auto of heeft daar al een andere bestemming voor. Het SEAT Privé Plan maakt het toch mogelijk weg te rijden in een nieuwe SEAT. En dat voor een vast en acceptabel bedrag per maand. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in jouw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in jouw maandlasten.

Financieren SEAT

Voor de zakelijke rijder

SEAT Financial Lease

Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil biedt SEAT; SEAT Financial Lease. Hierdoor rijd je snel weg in jouw nieuwe SEAT en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in jouw financiering. Dit scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Financial Lease biedt een aantal fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek. Ook ben je met Financial Lease direct economisch eigenaar van jouw auto.  

Financieren SEAT
Financieren SEAT

Wat wij van je vragen

  • Kopie van jouw meest recente salarisstrook.
  • Kopie van jouw legitimatiebewijs.
  • Specificatie van woonlasten: kopie bankafschrift huur/hypotheekuitgaven, incl. banksparen/levensverzekering.
  • Overzicht van andere lopende leningen.
  • (Indien van toepassing) kopie echtscheidingsconvenant.

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

je rijdt met veel plezier in jouw SEAT. Over enige tijd loopt jouw autofinanciering af. Een goed moment om stil te staan bij de aantrekkelijke mogelijkheden die SEAT Financial Services biedt.

De keuze is aan jou

Nog even doorrijden of overstappen in een nieuwe een nieuwe SEAT? De inruilwaarde van jouw SEAT zal je positief verrassen. Dat brengt een nieuwe auto waarschijnlijk dichterbij dan je denkt. Met de inruilwaarde kun je namelijk een groot deel van jouw nieuwe SEAT direct betalen. En de rest? Die betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract. Zo rijd je weer voor een vast bedrag per maand. Interessant? Kom langs bij een van onze SEAT vestigingen. Wij helpen je graag met de inruil van jouw auto en een voorstel voor een nieuwe financiering.

Financieren SEAT

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn in de financiering

Het kan zijn dat zijn dat je bij het afsluiten van de financiering hebt gekozen voor een slottermijn. In dat geval heb je een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Dit is de slottermijn. De slottermijn wordt samen met de betaling van jouw laatste maandbedrag afgeschreven. Kiest je voor een nieuwe auto dan los je eerst de openstaande slottermijn af met de inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kun je gebruiken als de aanbetaling van jouw nieuwe SEAT. En de rest? Die betaal je weer per maand met een nieuw financieringscontract. 

Je autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn aflossen in delen

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kun je  ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoef je het bedrag nu niet in één keer te betalen en los je het restbedrag in delen af. Je rijdt dan nog even door in Jouw huidige auto en wanneer je toe bent aan een volgende auto helpen we je weer verder!

Financieren SEAT

We zijn er voor je

Kom je er nog steeds niet helemaal uit? Neem contact op en we helpen je graag een passende oplossing te vinden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een autofinanciering?

Nadat u een auto heeft gekozen kunt u kijken hoeveel u kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nog nodig heeft om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreken we een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en lost u het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Waarom zou ik een lening bij Financial Services afsluiten en niet bij mijn reguliere bank?

De maandelijkse aflossing is bij de Financial Service van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens merk meestal lager. Dit komt onder andere omdat u een deel van de restwaarde van uw auto aflossingsvrij op neemt in de financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto's. Bovendien zijn de Financial Services onderdeel van een van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld. 

Wat is een slottermijn?

Omdat uw auto aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoeft u de auto niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering bieden wij een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto. Een lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Moet er een aanbetaling gedaan worden?

Ja, we werken met een standaard aanbetaling van 25%. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen we deze aanpassen.

Wat betekent "Jaarlijks kosten Percentage"?

Dit is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin zijn alle kosten opgenomen die verband houden met het af te sluiten krediet. Op basis van dit percentage wordt het totale rentebedrag berekend dat over de lening wordt betaald. Met het jaarlijks kosten percentage kunt u verschillende kredietverstrekkers op gelijkwaardige basis met elkaar vergelijken.

Wat is de maximale looptijd van de financiering?

Bij het Privé Plan kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Bij Financial Lease kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. 

Toetsen jullie de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.