Financieren Volkswagen

Privé Plan of Financial Lease

Auto financieren bij Volkswagen

Rijd nu zonder grote uitgave vooraf.

Financieren

Wilt u eigenaar worden en uw auto volledig afbetalen of liever tegen lage maandlasten na een paar jaar weer in een nieuwe auto rijden? Kies dan voor Volkswagen Privé Plan als u particulier wilt financieren, of Volkswagen Financial Lease voor de zakelijke rijder. De autofinanciering afgestemd op uw persoonlijke wensen en financiële situatie.

Financieren Volkswagen

De voordelen van financieren

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
  • Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij de Volkswagen dealer

Voor de particuliere rijder

Volkswagen Privé Plan

Kiest u voor particulier financieren, dan kiest u voor Volkswagen Privé Plan. De enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en uw Volkswagen. Geen grote uitgaven vooraf en met lage maandlasten door gebruik te maken van de hoge inruilwaarde van de Volkswagen. De geschatte inruilwaarde van uw Volkswagen kunt u namelijk geheel of voor een deel aflossingsvrij opnemen in uw financiering. Zo betaalt u tijdens de looptijd van het contract over dit bedrag geen aflossing, maar alleen rente. Natuurlijk bieden we u een aantrekkelijk rentetarief. Een slimme én voordelige keuze dus! Weten hoe het werkt? Bekijk de onderstaande video

Financieren Volkswagen

Voor de zakelijke rijder

Volkswagen Financial Lease

Met Volkswagen Financial Lease profiteert u van een aantrekkelijke financiering. Een van de voordelen van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. De geschatte inruilwaarde van uw Volkswagen kunt u geheel of voor een deel aflossingsvrij opnemen in uw financiering. Zo betaalt u tijdens de looptijd van het contract over dit bedrag geen aflossing, maar alleen rente. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Weten hoe het werkt? Bekijk de onderstaande video.

Financieren Volkswagen
Financieren Volkswagen

Wat wij van u vragen

  • Kopie van uw meest recente salarisstrook.
  • Kopie van uw legitimatiebewijs.
  • Specificatie van woonlasten: kopie bankafschrift huur/hypotheekuitgaven, incl. banksparen/levensverzekering.
  • Overzicht van andere lopende leningen.
  • (Indien van toepassing) kopie echtscheidingsconvenant.

Uw autofinanciering loopt af. Wat nu?

U rijdt met veel plezier in uw Volkswagen. Over enige tijd loopt uw autofinanciering af. Een goed moment om stil te staan bij de aantrekkelijke mogelijkheden die Volkswagen Financial Services biedt.

Financieren Volkswagen

De keuze is aan u

Nog even doorrijden of overstappen in een nieuwe een nieuwe Volkswagen? De inruilwaarde van uw Volkswagen zal u positief verrassen. Dat brengt een nieuwe auto waarschijnlijk dichterbij dan u denkt. Met de inruilwaarde kunt u namelijk een groot deel van uw nieuwe Volkswagen direct betalen. En de rest? Die betaalt u weer per maand met een nieuw financieringscontract. Zo rijdt u weer voor een vast bedrag per maand. Interessant? Kom langs bij een van onze Volkswagen vestigingen. Wij helpen u graag met de inruil van uw auto en een voorstel voor een nieuwe financiering.

Uw autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn in de financiering

Het kan zijn dat zijn dat u bij het afsluiten van de financiering hebt gekozen voor een slottermijn. In dat geval heeft u een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Dit is de slottermijn. De slottermijn wordt samen met de betaling van uw laatste maandbedrag afgeschreven. Kiest u voor een nieuwe auto dan lost u eerst de openstaande slottermijn af met de inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kunt y gebruiken als de aanbetaling van uw nieuwe Volkswagen. En de rest? Die betaalt u weer per maand met een nieuw financieringscontract. 

Uw autofinanciering loopt af. Wat nu?

Slottermijn aflossen in delen

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kunt u ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoeft u het bedrag nu niet in één keer te betalen en lost u het restbedrag in delen af. U rijdt dan nog even door in uw huidige auto en wanneer u toe bent aan een volgende auto helpen we u weer verder!

We zijn er voor u

Komt u er nog steeds niet helemaal uit? Neem contact op en we helpen u graag een passende oplossing te vinden.

Financieren Volkswagen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een autofinanciering?

Nadat u een auto heeft gekozen kunt u kijken hoeveel u kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nog nodig heeft om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreken we een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en lost u het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Waarom zou ik een lening bij Financial Services afsluiten en niet bij mijn reguliere bank?

De maandelijkse aflossing is bij de Financial Service van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagens merk meestal lager. Dit komt onder andere omdat u een deel van de restwaarde van uw auto aflossingsvrij op neemt in de financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto's. Bovendien zijn de Financial Services onderdeel van een van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld. 

Wat is een slottermijn?

Omdat uw auto aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoeft u de auto niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering bieden wij een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering. Hierover betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto. Een lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Moet er een aanbetaling gedaan worden?

Ja, we werken met een standaard aanbetaling van 25%. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen we deze aanpassen.

Wat betekent "Jaarlijks kosten Percentage"?

Dit is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin zijn alle kosten opgenomen die verband houden met het af te sluiten krediet. Op basis van dit percentage wordt het totale rentebedrag berekend dat over de lening wordt betaald. Met het jaarlijks kosten percentage kunt u verschillende kredietverstrekkers op gelijkwaardige basis met elkaar vergelijken.

Wat is de maximale looptijd van de financiering?

Bij het Privé Plan kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Bij Financial Lease kunt u kiezen uit een looptijd van 12 tot 60 maanden. 

Toetsen jullie de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.