Header Anneroos

Teamleider marketing

Anneroos Nigten

5 vragen aan… Anneroos

Anneroos is teamleider van de marketingafdeling van De Waal Autogroep. Naast het aansturen van de marketing afdeling houdt ze zich voornamelijk bezig met de communicatie van campagnes. Na een korte andere uitdaging keerde ze terug naar De Waal en is ze inmiddels in totaal al 10 jaar in dienst. 

1. Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Dat is heel erg afwisselend. Ik ben een soort meewerkend voorman op de marketing afdeling. Ik stuur het team voor een deel aan, maar ik doe ook zelf veel uitvoerende werkzaamheden. We werken een beetje van campagne naar campagne en daarvoor verzorg ik een heel groot deel van de communicatie. Daarnaast onderhoud ik contact met reclamebureaus waar we bijvoorbeeld Direct mails voor laten maken die we naar klanten versturen. Ook heb ik contact met partners bij advertentiebureaus en spreek ik veel collega’s van verschillende afdelingen over bijvoorbeeld vacatures of werkplaatsacties. Er zit dus heel veel afwisseling in mijn werk.

2. Hoe ben je bij De Waal Autogroep terecht gekomen?

Ik werk sinds november wéér bij De Waal, maar dan in een andere rol. Ik ben nu teamleider van de marketingafdeling. Ik ben een jaar weg geweest bij De Waal en voor die tijd werkte ik al 10 jaar bij De Waal. Ik ben ooit op de zaterdag met een bijbaantje begonnen als gastvrouw. Ik verwelkomde klanten, bood hen koffie aan en informeerde ze alvast voordat de verkopers het van mij overnamen. Toen werd mij gevraagd of ik het klantencontact wilde oppakken. Dat hield in dat ik klanten ging bellen om werkplaatsafspraken te maken; bijvoorbeeld als de APK van hun auto verliep of wanneer deze bijna toe was aan onderhoud. Daar kwam al vrij snel ook het beheren van social media bij. Deze marketing rol bracht mij plezier wat de doorslag gaf om door te rollen naar allround marketeer.

Anneroos (1)
Anneroos (2)
3. Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven?

Er wordt je echt vertrouwen gegeven, je kwaliteiten worden gezien en er wordt ruimte gegeven om je ding te doen. Als er ontwikkelpunten worden gezien, bespreken ze dat met je en wordt samen naar een verbetering gekeken.

4. Wat viel je op tijdens je eerste werkweek?

Toen ik in 2010 begon op zaterdag mocht ik diezelfde avond gelijk al mee naar het kerstfeest. Én ik kreeg diezelfde dag óók gelijk een kerstpakket. Ik viel gelijk met mijn neus in de boter. Toen merkte ik gelijk al de goede sfeer binnen dit bedrijf. Afgelopen november was ik positief verrast over hoe mij gelijk al de nieuwe rol werd toebedeeld. Het is natuurlijk heel verleidelijk om op dezelfde manier verder te gaan dan een jaar geleden. Maar het hele team heeft dit vanaf het begin goed aangepakt en mij ‘neergezet’ als teamleider.

5. Wat maakt jou trots op je werk?

De groei die ik heb doorgemaakt vooral. Ik ga een training volgen om een goede leidinggevende te worden. Ik kijk er wel heel erg naar uit wat ik daar allemaal nog ga leren. Ik heb best wel wat gesprekken met mijn manager om te kijken hoe het gaat, wat er goed gaat maar ook wat er beter kan. Ik pak deze feedback goed op, daar ben ik wel trots op. Ik ben resultaatgericht en het is dus heel tof om te zien als een campagne gewerkt heeft, maar ik vind het nóg mooier om te zien hoe de mensen om me heen groeien.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

TIEL-12
Eerste Autotechnicus

Culemborg - Als autotechnicus wil je het liefste werken aan ijzersterke merken. In Culemborg zoeken we een Eerste Autotechnicus voor Volkswagen en Skoda.

Richard - tekst + media
Technisch Specialist

Culemborg - Als technisch specialist onderhoud en repareer jij de Volkswagens en Škoda's van onze klanten. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze klanten zo lang mogelijk zorgeloos kunnen rijden.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Tweede Monteur

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2024 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Gorinchem zoeken we jou!