Leer-ze-kennen_mobiel

Diagnosetechnicus

Aron van Dieren

5 vragen aan... Aron

Aron is diagnosetechnicus bij De Waal in Gorinchem. Als 15-jarig jochie liep hij bij – toen nog Ames – naar binnen omdat hij op zoek was naar een baan voor bij zijn monteursopleiding; één dag school, vier dagen werken. Bijna 13 jaar later werkt hij nog steeds met veel plezier in onze werkplaats.

1. Wil je iets vertellen over het team waarin je werkt?

Het werkplaatsteam in Gorinchem loopt heel erg uiteen; we hebben jonge jongens van een jaar of 16 en mannen met veel ervaring van 50+. Iedereen heeft daardoor zijn eigen kwaliteiten. Dit maakt het divers en tegelijk ook heel leuk. We leren veel van elkaar; zo werken we nu sinds een jaar met digitale werkorders op tablet. Je ziet dan dat de jongere garde hier makkelijk aan went en bij de ouderen duurt het net allemaal wat langer. Die behulpzaamheid zorgt voor een fijne en gezellige sfeer.

2. Hoe beschrijf jij de bedrijfscultuur?

Vertrouwd. Je zou bij zo’n grote organisatie misschien verwachten dat je als een nummertje wordt gezien. Maar dat is totaal niet zo! Iedereen doet op zijn eigen manier zijn best om je écht te leren kennen. Na al die jaren dat ik hier werk, zie ik De Waal nog steeds als een goede werkgever.

3. De autowereld heeft te maken met veel veranderingen en vernieuwingen. Hoe kijk jij daar tegenaan?

Ik vind die verandering erg leuk! Mijn werkzaamheden zien er door bijvoorbeeld de elektrische auto totaal anders uit dan 5 jaar geleden en helemaal anders dan in 2010. Want toen ik hier begon hadden we bijvoorbeeld nog helemaal niet met elektrische auto’s te maken. Het is een flinke omslag om met elektrische auto’s te werken; het vraagt een andere manier van werken en dat is een manier waar ik heel enthousiast over ben.

4. Wat maakt je trots op jouw werk?

Als we horen dat we een hoge klanttevredenheid hebben gescoord en een goede productiviteit neerzetten. Dan ben ik echt wel trots op het team; dat hebben we dan met zijn allen wel even mooi gedaan! Uiteindelijk doen we het met zijn allen en ik denk dat ik een positieve bijdrage lever aan het hele team door goede kwaliteit te leveren.

5. Welke tip kun je iemand geven die jouw werk ook wil doen?

Solliciteren bij De Waal! Haha. Ik heb hier alle kansen en handvatten gekregen om mezelf te ontwikkelen. En als je dan nieuwsgierig blijft in je eigen vakgebied en alle technieken die erbij komen kijken, dan kom je er wel.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

Robert Hoos (4)
Serviceadviseur

Culemborg - Als serviceadviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent medebepalend hoe klanten het bedrijf zien. 

Werkplaats Zaltbommel
Afstudeerstage procesoptimalisatie werkplaats

Wij zoeken een afstudeerstagiaire! Kun jij ons helpen met het verbeteren van processen? Bekijk dan onze vacature in Geldermalsen.

Servicemanager Bedrijfswagens 1 1700x956
Receptie medewerker Aftersales

Ben je op zoek naar veel afwisseling in je baan en veel klantcontact? Solliciteer dan direct als Receptie medewerker Aftersales! Misschien vind je jouw nieuwe baan wel bij De Waal. 

Serviceadviseur Druten 1 1700x956
Serviceadviseur

Ben jij de belangrijkste schakel tussen de klant en onze werkplaats? Bekijk dan onze vacature serviceadviseur op onze werkplaatreceptie!