Leer-ze-kennen_mobiel

Diagnosetechnicus

Aron van Dieren

5 vragen aan... Aron

Aron is diagnosetechnicus bij De Waal in Gorinchem. Als 15-jarig jochie liep hij bij – toen nog Ames – naar binnen omdat hij op zoek was naar een baan voor bij zijn monteursopleiding; één dag school, vier dagen werken. Bijna 13 jaar later werkt hij nog steeds met veel plezier in onze werkplaats.

1. Wil je iets vertellen over het team waarin je werkt?

Het werkplaatsteam in Gorinchem loopt heel erg uiteen; we hebben jonge jongens van een jaar of 16 en mannen met veel ervaring van 50+. Iedereen heeft daardoor zijn eigen kwaliteiten. Dit maakt het divers en tegelijk ook heel leuk. We leren veel van elkaar; zo werken we nu sinds een jaar met digitale werkorders op tablet. Je ziet dan dat de jongere garde hier makkelijk aan went en bij de ouderen duurt het net allemaal wat langer. Die behulpzaamheid zorgt voor een fijne en gezellige sfeer.

2. Hoe beschrijf jij de bedrijfscultuur?

Vertrouwd. Je zou bij zo’n grote organisatie misschien verwachten dat je als een nummertje wordt gezien. Maar dat is totaal niet zo! Iedereen doet op zijn eigen manier zijn best om je écht te leren kennen. Na al die jaren dat ik hier werk, zie ik De Waal nog steeds als een goede werkgever.

3. De autowereld heeft te maken met veel veranderingen en vernieuwingen. Hoe kijk jij daar tegenaan?

Ik vind die verandering erg leuk! Mijn werkzaamheden zien er door bijvoorbeeld de elektrische auto totaal anders uit dan 5 jaar geleden en helemaal anders dan in 2010. Want toen ik hier begon hadden we bijvoorbeeld nog helemaal niet met elektrische auto’s te maken. Het is een flinke omslag om met elektrische auto’s te werken; het vraagt een andere manier van werken en dat is een manier waar ik heel enthousiast over ben.

4. Wat maakt je trots op jouw werk?

Als we horen dat we een hoge klanttevredenheid hebben gescoord en een goede productiviteit neerzetten. Dan ben ik echt wel trots op het team; dat hebben we dan met zijn allen wel even mooi gedaan! Uiteindelijk doen we het met zijn allen en ik denk dat ik een positieve bijdrage lever aan het hele team door goede kwaliteit te leveren.

5. Welke tip kun je iemand geven die jouw werk ook wil doen?

Solliciteren bij De Waal! Haha. Ik heb hier alle kansen en handvatten gekregen om mezelf te ontwikkelen. En als je dan nieuwsgierig blijft in je eigen vakgebied en alle technieken die erbij komen kijken, dan kom je er wel.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

Foto-12
Hiker Culemborg

Culemborg - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt. 

Foto-10
Hiker Geldermalsen (parttime)

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Astrid + Daisy-12
Online Sales Assistent

Gorinchem - Ben jij commercieel gedreven en servicegericht? Gestructureerd en administratief nauwkeurig? Op zoek naar een baan voor langere tijd, met kans op een vast contract? Lees dan snel verder!

Astrid + Daisy-1
Medewerker Klantcontact

Gorinchem - Word jij onze nieuwe Medewerker Klantcontact? Ben je communicatief, servicegericht en gestructureerd? Solliciteer snel!