Header_mobiel_Axel

Teamleider financiële administratie

Axel de Goey

5 vragen aan… Axel

Axel de Goey is teamleider op de financiële administratie van De Waal Autogroep. Hij is al ruim 22 jaar in dienst. Naast dat hij verantwoordelijk is voor de debiteuren en crediteuren, houdt hij zich ook bezig met een duurzaamheidsproject en is hij het aanspreekpunt voor de verzekeringen. Best een brede functie dus!

1. Hoe ben je bij De Waal Autogroep terecht gekomen?

"Dat is eigenlijk wel een grappig verhaal. Op mijn 15e begon ik bij een tankstation in Druten. Dat werd na een tijdje overgenomen door De Waal. Op mijn 23e kwam er een vacature vrij in Tiel op de financiële administratie. En nu zijn we 22 jaar verder en ik ben er nooit weg gegaan. Ik heb mooie stappen gemaakt tot teamleider nu. De Waal heeft mij goede kansen gegeven en gaf mij heel veel vertrouwen."

2. Wat maakt de samenwerking met andere afdelingen binnen De Waal succesvol?

"Als afdeling staan we heel erg open en zijn we bereidwillig om collega’s te helpen. Iedereen kan ons overal en altijd voor benaderen. Je hoort van andere afdelingen dat dat wordt gewaardeerd en dat maakt ons succesvol."

IMG_7580
3. Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven?

"Ondanks dat deze organisatie méér dan 300 medewerkers in dienst heeft, is het nog steeds een écht familiebedrijf. Zo voelt het ook. De eigenaren kennen iedereen persoonlijk bij naam. "

4. Wat maakt jou trots op je werk?

"Dat wij als afdeling een steeds belangrijkere positie binnen de organisatie krijgen. Dat is ontzettend verbeterd in de loop der tijd. Er wordt op alle niveaus naar ons geluisterd. Collega’s zijn betrokken bij ons. Dat hebben we voor elkaar gekregen door consequent en zuiver te werken. We vertellen altijd de waarheid, bijvoorbeeld in rapportages. Ook als die niet rooskleurig is. Daarmee win je vertrouwen."

5. Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij De Waal Autogroep?

"Dat is denk ik een stukje zelfvertrouwen. Men ziet in mij een goede teamleider. Daar ben ik op een natuurlijke manier zelf in gegroeid. En dat is een beeld wat ik niet helemaal bij mezelf vond passen maar ik hoor dat best wel vaak om mij heen."

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

TIEL-12
Eerste Autotechnicus

Culemborg - Als autotechnicus wil je het liefste werken aan ijzersterke merken. In Culemborg zoeken we een Eerste Autotechnicus voor Volkswagen en Skoda.

Richard - tekst + media
Technisch Specialist

Culemborg - Als technisch specialist onderhoud en repareer jij de Volkswagens en Škoda's van onze klanten. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze klanten zo lang mogelijk zorgeloos kunnen rijden.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Tweede Monteur

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2024 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Gorinchem zoeken we jou!