Celine mobiel

Serviceadviseur

Celine de Bruin

5 vragen aan... Celine

In februari 2023 begon Celine haar loopbaan bij De Waal Autogroep. Celine is begonnen op het Afspraken Bureau in Geldermalsen en is inmiddels serviceadviseur in Tiel. Met haar ambitieuze houding gaat Celine geen uitdaging uit de weg.

Celine de Bruin (2)
1. Waarom ben je gaan werken bij De Waal Autogroep?

Met mijn passie voor auto’s en het helpen van klanten wilde ik graag een baan waarin ik beide passies kon uiten. Ik hoorde in mijn omgeving dat De Waal Autogroep de ster was van de autobedrijven bij mij in de buurt. Toen zag ik een openstaande vacature bij De Waal. Ik heb meteen gesolliciteerd en ben vol voor mijn kans gegaan.

2. Kun je ons meenemen in jouw carrièrepad bij De Waal Autogroep?

In februari 2023 ben ik begonnen op het Afspraken Bureau. Tijdens mijn sollicitatie heb ik direct mijn ambitie uitgesproken om in de toekomst door te groeien naar serviceadviseur. Na acht maanden kreeg ik al de kans om als serviceadviseur aan de slag te gaan. Dit vertrouwen dat De Waal naar mij uitsprak gaf mij een erg goed gevoel. Tot op de dag van vandaag ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk bij dit mooie familiebedrijf.

Celine de Bruin (4)
3. Hoe omschrijf je de bedrijfscultuur?

Respect staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel richting onze klanten als onderling met onze collega’s. We willen iedereen, maar zeker ook onszelf tevreden houden. Daarnaast is de sfeer heel erg fijn. Je kunt heerlijk jezelf zijn en iedereen staat voor elkaar klaar. Bij De Waal word je echt geaccepteerd zoals je bent en dat geeft mij wel een heel fijn gevoel.

Celine de Bruin (5)
4. Wat vind je het leukst aan werken bij De Waal Autogroep?

Het samenwerken met mijn fijne collega’s vind ik erg leuk. Ook het vele contact dat ik heb met klanten vind ik super leuk. Je probeert iedere dag weer de klant zo goed mogelijk te helpen. Wanneer ik dan een klant met een blij gezicht de deur uit zie gaan geeft mij dat een voldaan gevoel.

5. Welke tip heb je voor iemand die jouw werk ook wil doen?

Vooral jezelf zijn staat voorop. Serviceadviseur is een afwisselende en drukke functie. Meedenken met de klant en op een respectvolle manier tot de beste oplossing komen voor beide partijen is echt heel belangrijk. Je kunt uit deze baan dan ook veel voldoening halen.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

IMG_6155
Afstudeerstage aftersales

Geldermalsen - Wij zoeken een afstudeerstagiaire! Voor de aftersales van al onze 8 vestigingen willen we procesmatig ons kwaliteitssysteem verbeteren.

Verkoopadviseur_1
Verkoopadviseur Gorinchem

Gorinchem - Bij De Waal Autogroep geloven we in specialisatie van het verkoopproces. Daarom hebben we het opgedeeld in drie onderdelen: leadopvolging, verkoop en afleveringen. Dat zorgt ervoor dat jij je als verkoopadviseur écht kan focussen op de klantrelatie

Hiker1
Hiker Tiel (fulltime)

Tiel - Als fulltime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

CAB (7)
Medewerker Telefonische Planning

Geldermalsen - Ben jij een controlfreak en sta jij graag klanten te woord? Dan zoeken we jou! Voor ons Afspraken Bureau in Geldermalsen zoeken wij een Medewerker Telefonische Planning.