header

Teamleider centraal magazijn

Chris van Zandwijk 

5 vragen aan... Chris

Chris van Zandwijk is de teamleider van ons centraal magazijn in Geldermalsen. Hij is inmiddels alweer 4,5 jaar in dienst bij ons. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor zijn eigen team van 4 magazijnmedewerkers. Daarnaast houdt hij zich dagelijks bezig met het doorlopen van orders en facturatie van leveranciers. Chris is een echte aanpakker die geen uitdagingen uit de weg gaat en zichzelf blijft ontwikkelen.  

1.  Hoe ben je bij De Waal Autogroep terecht gekomen?

Ik heb 15 jaar bij een concullega gewerkt. Daar had ik een eigen magazijn onder mij. Ik werd benaderd door iemand van De Waal met de vraag of ik hier wilde komen werken. Eenmaal hier kon ik al snel stappen maken. Dat kon bij het vorige bedrijf niet meer. Ik werk hier nu 4,5 jaar; ik begon als magazijnmedewerker. En inmiddels ben ik doorgegroeid tot teamleider. Naast deze functie volg ik een parts-manager opleiding. Dat betekent dat ik wéér een stap kan zetten.

2. Wat was je allerleukste werkdag bij De Waal Autogroep?

Ik moet zeggen dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga. Ik heb dus niet een specifieke dag die perfect was. Ik vind het fijn als we uiteindelijk het doel behalen waar we met z’n allen voor aan het werk zijn. De laatste week van 2022 hebben wij bijvoorbeeld álle doelstellingen behaald en dat is wel een dag dat je denkt “Oké, we hebben hier een jaar voor gewerkt en we hebben het gewoon behaald in de laatste week.” Dat zijn voor mij de dagen die tellen. Ik ben zelf heel doelgericht dus hier ben ik trots op en ik vind het belangrijk dat mijn team dat ook weet.

website team magazijn
website
3. Hoe ga jij om met uitdagingen?

Vol gas beetpakken, Het is elke keer weer een uitdaging als ik denk dat we de puntjes op de i kunnen zetten en alles volgens plan loopt, maar dat er dan toch weer een uitdaging komt. Dat maakt voor mij het werk leuk. Ik houd niet van 8:00-17:00 mentaliteit en elke dag hetzelfde doen. Ik heb de uitdaging nodig om mezelf te blijven triggeren en het werk leuk te houden. Als een doelstelling haalbaar is, maak ik voor mezelf alweer een nieuwe doelstelling.

4. Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd bij De Waal Autogroep?

Boven jezelf uitstijgen. Je kunt altijd meer dan je zelf denkt. Bijvoorbeeld dingen waarvan je dacht dat het niet bij jou past. Je krijgt vanuit De Waal handvaten aangereikt en je mag het gewoon gaan doen. Deze functie kwam eigenlijk te vroeg voor mij, maar ik heb wel de kans gekregen om het te gaan doen. Ik ben in het traject tot teamleider begeleid om te zorgen dat ik sta waar ik nu sta. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik met twee voeten op de grond kan staan.

5. Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven?

Familie. Sfeervol. Iedereen kent iedereen. Het maakt niet uit hoe hoog je bent of hoe laag je bent qua functie. Iedereen kan met elkaar spreken en het team is echt goed. Het is gezellig en als de eigenaren over de vloer komen, kennen ze je bij naam. En ze kennen je geschiedenis. Ze weten wat er in jouw leven speelt en speelde en daar vragen ze naar. Dat geeft altijd echt een heel warm gevoel. Waardering wordt uitgesproken en dat is ook echt belangrijk. Gewoon een schouderklopje en een complimentje stimuleert je al en zo probeer ik mijn team ook te stimuleren.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

Daan_1700x956
Occasionverkoopadviseur

Gorinchem - Bij één van onze grootste vestigingen verkopen we ook veel occasions. Word jij de koning(in) van het occasionterrein in Gorinchem?

Thomas_1700x956
Junior verkoopadviseur

Gorinchem - Als junior verkoopadviseur krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de beste verkoopadviseur van de regio. Onze interne bedrijfstrainer zorgt ervoor dat jij floreert in de showroom. 

Verkoper Erik van Kuilenburg
Verkoopadviseur Gorinchem

Gorinchem - Bij De Waal Autogroep geloven we in specialisatie van het verkoopproces. Dat zorgt ervoor dat jij je als verkoopadviseur écht kan focussen op de klantrelatie

Hero_desktop_Richard_werkplaats
Autotechnicus Zaltbommel

Zaltbommel - In ons hechte werkplaatsteam van 7 autotechneuten hebben we een plekje vrij. Kom jij binnenkort jouw gereedschapskar uitkiezen?