Hero_Gerrit_Mobiel

Magazijnmedewerker

Gerrit van Wijngaarden

5 vragen aan... Gerrit

Gerrit van Wijngaarden is magazijnmedewerker bij De Waal Autogroep in Geldermalsen. Op zijn 18e begon Gerrit zijn loopbaan al bij De Waal Autogroep en tot op de dag van vandaag is hij nog steeds werkzaam bij ons. Met al zijn kennis en ervaring is Gerrit een belangrijke kracht in het centrale magazijn.

Gerrit van Wijngaarden (2)
1. Kun je ons meenemen in jouw carrière pad bij De Waal Autogroep?

Op mijn 18e ben ik begonnen als monteur in de werkplaats bij De Waal Autogroep in Culemborg. Drie jaar later ben ik doorgegroeid tot afleveringsmonteur. Na acht jaar afleveringsmonteur geweest te zijn ben ik op mijn 29ste magazijnmedewerker geworden en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de werkplaats en de balieklanten. Ik heb het bedrijf echt zien groeien door de jaren heen. Toen ik begon hadden we dagelijks zo’n vijf balieklanten. Dit werden er na verloop van tijd wel tachtig. Door de recente centralisatie is het magazijn in Culemborg gesloten en is alles verplaatst naar het centrale magazijn in Geldermalsen waar ik nu werk.

2. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 07:45 kom ik binnen, neem ik een bakje koffie en ga ik aan de slag. Het is belangrijk om aan het begin van de dag meteen de e-mail goed bij te houden zodat er tijdig gereageerd wordt op de verzoeken van de verschillende vestigingen. De communicatie tussen de verschillende lijnen is erg belangrijk in mijn vak. Monteurs leggen bij mij verzoeken neer om onderdelen op een werkorder te zetten. Vervolgens sta ik in directe communicatie met de receptie om toestemming te krijgen en als we dat krijgen, ga ik de onderdelen bestellen.

3. Wat vind je het leukst aan het werken bij De Waal Autogroep?

Eigenlijk alles. De vrijheid die je krijgt en ook de ruimte die er is om je ideeën in te brengen en uit te voeren vind ik heel erg leuk. Verder zijn we een super hecht team en werk ik samen met hele fijne collega’s. We weten elkaar goed te vinden en iedereen is behulpzaam naar elkaar toe. Die samenhorigheid is erg bijzonder.

Gerrit van Wijngaarden (4)
4. Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven?

De Waal Autogroep is een écht familiebedrijf met veel enthousiaste mensen. De eigenaren ken ik ook persoonlijk en tonen echt interesse in jou als persoon. Dat vind ik erg fijn werken, dat er op de werkvloer geen grote machtsafstand voelbaar is tussen bijvoorbeeld een monteur en de directeur.

5. Wat is het meest indrukwekkende dat jij hebt meegemaakt bij De Waal Autogroep?

In het begin zijn we met het gehele bedrijf ooit naar Euro Disney geweest. Dit was echt super leuk. Verder, is mij ook altijd bijgebleven dat we met het hele bedrijf naar de introductie van de Volkswagen Golf 4 zijn geweest in de Arena. Dit was een hele mooie ervaring.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook onderdeel worden van dit warme familiebedrijf? Bekijk onze nieuwste vacatures hieronder.

Hero_Mobiel_autotechnicus
Autotechnicus

Van uitgebreide klussen, tot banden wissels. Wij zoeken technisch personeel. Of je nu al veel ervaring hebt of pas net bent begonnen. Wees welkom!

2560 x 1200 monteur Volkswagen Henk-Jan
Autotechnicus Bedrijfswagens

Tiel - Werk jij binnenkort in de werkplaats van ons Bedrijfswagencentrum in Tiel? We zoeken (auto)technici! Lees verder en bekijk of het een match is. 

Leer-ze-kennen_mobiel
Autotechnicus Gorinchem

Gorinchem - Kom werken in de werkplaats van één van onze grootste vestigingen. Samen met 12 andere monteurs sleutel jij aan de mooiste auto's. 

AUDI_WERKPLAATS_16032023-3
Autotechnicus Geldermalsen

Geldermalsen - Zie je het al voor je om te sleutelen aan de prachtige Audi's van onze klanten? In een moderne en mooie werkplaats? Lees dan verder.