416 zonnepanelen op het dak van Audi De Waal

Bij Audi in Geldermalsen kan De Waal Autogroep op zonnige dagen een 0 op de meter houden. Begin september heeft PSE Energy in samenwerking met Henri de Kock Elektro 416 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van het Audi pand aan De Ooyen in Geldermalsen.

Audi De Waal is het eerste pand van drie panden die De Waal Autogroep laat voorzien van zonnepanelen. Later volgen ook de daken van de Škoda showroom in Tiel, van ALMN en van het Bedrijfswagencentrum in Tiel.

Ieder paneel kan 500 wattpiek leveren. Bij elkaar leveren de zonnepanelen 208 kWh. Dit betekent dat op zonnige dagen de PV installatie voldoende stroom levert voor deze hele vestiging: genoeg om  12 autobruggen te bedienen, 3 koffiezetapparaten te laten draaien, 35 computers aan te hebben, 3 autoladers en 1 snelladers in gebruik te hebben en nog veel meer elektriciteit te verbruiken.

De Waal Autogroep voert in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen door. Dit zorgt er ook al jaren achter elkaar voor dat wij officieel zijn gecertificeerd als een 'Erkend Duurzaam' autobedrijf. 

Christiaan de Bruin, directeur van De Waal Autogroep: "Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen is voor onze bedrijfsvoering van groot belang. Door het plaatsen van deze PV installatie weten we bijvoorbeeld zeker dat duurzame mobiliteit ook écht duurzaam is. Onze elektrische auto's worden zo gegarandeerd met schone zonne-energie opgeladen."

Klanten geven ons een 9.3

759 beoordelingen

Benieuwd naar onze voorraad in Geldermalsen? Bekijk het hieronder.