Audi_Geldermalsen_mobiel

26 juni 2023

Zorgeloos occasion rijden met een afleverpakket

Kiezen voor een dealeroccasion is een prima keuze. Je koopt een mooie en betrouwbare auto tegen een (aanzienlijk) lagere prijs dan de nieuwprijs. Wil je helemaal zeker zijn van een verstandige koop? Kies dan voor één van onze drie afleverpakketten.

Onze afleverpakketten

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
De Waal Garant Plus

Gelijk maar even met de deur in huis: bij De Waal Autogroep betalen de eigenaren van een Volkswagen, SEAT of Škoda € 895 euro voor het meest gekozen afleverpakket De Waal Garant Plus. In ruil hiervoor wordt jouw occasion op maar liefst 130 vitale punten en onderdelen gecontroleerd. Zo ga jij met een gerust hart de weg op en garanderen we dat je lang en onbekommerd van je nieuwe tweedehands auto geniet.

Wij zijn best wel een beetje trots op De Waal Garant Plus. Dit is namelijk een mooi én eerlijk afleverpakket dat jou de beste garanties geeft op zorgeloze mobiliteit. Toch ligt de bal bij jou: jij beslist of dit uitgebreide afleverpakket past bij jouw wensen en budget. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor het gratis afleverpakket De Waal Garant. Je krijgt je dealeroccasion dan geleverd met alleen de Nationale Autopas, gratis tenaamstelling en bijgevulde vloeistof.

Kopers van een dealeroccasion adviseren we doorgaans om te kiezen voor De Waal Garant Plus. Niet omdat het ons per se meer oplevert, maar omdat we onze klanten zorgeloze mobiliteit gunnen, inclusief uitgebreide garanties en servicevoorwaarden. Binnen dit afleverpakket lossen we werkelijk álles op. Ook pechgevallen die buiten de BOVAG-garantie vallen.

Das Welt Garantie

Wil je helemaal onbezorgd de weg op? Voor € 1.295 euro verzeker je je van ons premium afleverpakket Das Welt Garantie. Het verschil met De Waal Garant Plus: je krijgt 14 in plaats van 6 maanden uitgebreide garantie, twee keer gratis vervangend vervoer en twee keer 25 procent korting op jouw onderhoudsbeurt (beide zijn eenmalig bij De Waal Garant Plus).

 

Aron van Dieren (6)
opslag zaltbommel
De Waal Garant

Het zal duidelijk zijn dat het afleverpakket De Waal Garant minder garantie biedt. Hier geldt de garantie alleen op de draaiende delen van de auto: motor, versnellingsbak en aandrijving. We doen géén 130 punten check - what you see is what you get. Theoretisch gezien kan dit voor de koper natuurlijk risicovol uitpakken. Zo staat De Waal Autogroep binnen dit afleverpakket niét garant voor problemen die na aankoop van de occasion ontstaan als gevolg van achterstallig onderhoud door de vorige eigenaar. Conclusie: De Waal Garant biedt minder garantie dan De Waal Garant Plus en Das Welt Garantie.

Jij kiest het afleverpakket dat bij jou past

Drie pakketten dus met drie verschillende prijskaartjes. De Waal Garant Plus een uitgebreid pakket inclusief veel garantie en servicevoordeel. Bij het De Waal Garant pakket krijg je wat je ziet. En Das Welt Garantie: een pakket dat wel héél veel voordeel en garantie biedt.

Aan jou de keuze.

Ga jij voor de zekerheid van een auto die op alle belangrijke onderdelen volledig is nagekeken? En profiteer je ook graag van alle andere voordelen van dit pakket? Dan is De Waal Garant Plus (en zeker Das Welt Garantie) in onze ogen een perfecte keuze. Vind je het niet erg om een risico te nemen en/of staat jouw financiële situatie de keuze voor een uitgebreid garantie- en servicepakket niet toe? Dan is het misschien beter om te kiezen voor De Waal Garant. Zonder Plus.

Auto's in garage Zaltbommel
AUDI_VIP_16032023-22
Andere pakketnamen voor Audi

We zouden bijna ons paradepaardje Audi vergeten. Voor Audi hanteren we dezelfde afleverpakketten met nét iets andere namen. Van gratis tot premium zijn dit achtereenvolgens: Audi De Waal Garant, Audi De Waal Garant Plus en Audi Selectie Plus.

Wil jij een occasion kopen en twijfel je tussen de drie verschillende afleverpakketten? Onze adviseurs staan klaar om jou alles rustig uit te leggen. Neem gerust contact met ons op, de koffie staat voor je klaar!

Bekijk ons aanbod occasions