Audi Grandsphere Concept

2 september 2021

2 september 2021: online wereldpremière Audi grandsphere concept

In navolging van de skysphere concept presenteert Audi het volgende lid van de nieuwe familie van drie ‘sphere’ concept cars: de Audi grandsphere concept. Dit nieuwe studiemodel weerspiegelt Audi’s visie op vooruitstrevende luxe voor de mobiliteit van morgen en blikt vooruit op het Audi-design voor de toekomst. Het volledig nieuwe interieurdesign is gericht op maximaal comfort, waarbij door geavanceerde digitale toepassingen een nieuwe belevingswereld voor de inzittenden wordt gecreëerd. De wereldpremière van de elektrisch aangedreven luxe limousine vindt plaats op 2 september 2021 vanaf 19.00 uur.

De online presentatie van de Audi grandsphere concept wordt gehouden tijdens het ‘Celebration of Progress’ evenement op 2 september. Tijdens de onthulling, die vanaf 19.00 uur deels wordt uitgezonden vanuit het Audi Design Center in Ingolstadt, licht Audi de volgende stappen toe over de transformatie van het merk en laat het zien hoe het de toekomst van premium mobiliteit wil vormgeven. De grandsphere concept speelt hierbij een belangrijke rol. Aansluitend aan de digitale onthulling is de Audi grandsphere concept vanaf 7 september live te zien tijdens de IAA Mobility 2021 in München.

De wereldpremière van de Audi grandsphere concept is op donderdag 2 september vanaf 19.00 uur te volgen via Audi MediaTV. In het Audi MediaCenter is na de onthulling een digitale persmap beschikbaar. De presentatie is terug te kijken via progress.audi en via YouTube.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.