header S8

12 september 2022

Aflevering van de elegante Audi S8

Elegant, sportief en intrigerend, is de manier waarop de Audi S8 te beschrijven is. Afgelopen zomer kregen wij de unieke kans deze machine de showroom te zien verlaten naar een zeer tevreden klant. Wij hebben de Audi S8 samen met deze klant mogen samenstellen om uiteindelijk zijn prachtige Audi op maat te mogen leveren.  

Ontspannen reizen met extra pit

Met strakke lijnen, kenmerkende grille en Digitale matrix LED-koplampen is deze Audi S8 natuurlijk een parel om te zien. Dit in combinatie met een elegant en comfortabel interieur boordevol slimme technologie, maakt het vlaggenschip van Audi dan ook zo speciaal. Echter blijft het bij dit sportmodel niet alleen bij een elegante uitstraling. Onder de motorkap zit namelijk een krachtige V8 TFSI-motor met maarliefst 571 pk, die goed is voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,8 seconden. Bovendien wordt ieder wiel afzonderlijk geregeld dankzij een actief onderstel met vooruitziende blik. Dit in combinatie met vierwielbesturing zorgt voor zowel rijcomfort als voor een sportieve besturing. 

Ons proces tot aan de klant

De prachtige Audi S8 die op de foto's is weergegeven, verliet afgelopen zomer onze Audi vestiging in Geldermalsen. 
De klant was eerder in bezit van een Audi A8 50 TDI en heeft onder het genot van een bak koffie besloten voor de Audi S8 te gaan. Toen de verniewde Audi S8 bestelbaar was, is onze verkoopadviseur met de klant in de configuratie ruimte gaan zitten om deze Audi op maat samen te stellen naar wens. Uiteindelijk werd de deal gesloten en is de sport sedan afgeleverd aan de klant.