audi-klmopen hero mobiel

18 juni 2024

Audi als Officieel Partner klaar voor de start van het KLM Open 2024

Audi is dit jaar opnieuw als Officieel Partner verbonden aan het prestigieuze KLM Open. Het internationale golftoernooi vindt plaats van 20 tot en met 23 juni op ‘The International’ en belooft wederom een boeiende samenkomst van de meest getalenteerde golfers en liefhebbers van de sport. Tijdens het golfevent is Audi vertegenwoordigd met een uitgebreid wagenpark van geëlektrificeerde Audi-modellen.

Het KLM Open is één van de oudste golftoernooien van Europa en heeft sinds de start van de DP World Tour in 1972 als onderdeel daarvan een gevestigde reputatie. Ook het deelnemersveld is uiteraard van internationale allure. Zo is Joost Luiten, Audi merkambassadeur en KLM Open winnaar van 2013 en 2016, in Amsterdam op de greens in actie te zien. Audi en Joost Luiten werken al jarenlang nauw samen, en zijn aanwezigheid visualiseert opnieuw de sterke band tussen het merk en de golfsport.

Audi Lounge en Audi Shuttles

Voor de spelers en de organisatie van het KLM Open zet Audi dit jaar 15 courtesy cars in, bestaande uit een mix van volledig elektrische en plug-in hybride Audi-modellen. Vanaf de parking staan voor gasten bovendien de speciale Audi Shuttles klaar om hen naar de Audi Lounge te brengen. Audi ontvangt daar dagelijks zo’n 250 relaties om samen van het golftoernooi te genieten. 

audi-klmopen-3
audi-klmopen-1

Audi Q6 e-tron Driving Range

Als nieuwste lid van Audi’s Q-familie beleeft de Audi Q6 e-tron tijdens het KLM Open zijn eerste publieke optreden in Nederland. Gasten kunnen met de nieuwe SUV kennismaken op de Audi-stand in de KLM Open village. Een bijzondere highlight daar is dit jaar ook de Audi Q6 e-tron Driving Range, waarbij deelnemers middels een virtueel golfspel in drie drives een totale afstand van 641 meter moeten overbruggen. Dat is geen toevallig gekozen afstand, maar een verwijzing naar de maximale actieradius (in kilometers) van de onlangs geïntroduceerde Audi Q6 e-tron. Elke twee uur kiest Audi een winnaar die vervolgens een deel van de dag mag genieten van de faciliteiten van de Audi Lounge. 

Het KLM Open wordt dit jaar van 20 tot en met 23 juni gespeeld op The International nabij Amsterdam.