Vestigingen De Waal Autogroep

6 april 2022

Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen. Je wordt niet zomaar Excellent dealer, hiervoor moet je meer dan je best doen. Altijd met elkaar streven naar perfectie. Iedere dag met passie met elkaar aan de slag voor een optimale Audi-klantbeleving.

Alle Audi dealers van Nederland zijn het afgelopen jaar beoordeeld op belangrijke criteria die alles van het Audi-dealerschap omvatten. Denk hierbij aan klanttevredenheid, marketing, sales en aftersales. De zes dealers die overall het beste hebben gescoord op deze criteria zijn door Audi Nederland gekroond tot 'Audi Excellent Dealer 2022'.

Audi-De-Waal-Excellent-Team

Met én voor onze klanten

Wij zijn zeer trots op de waardering die wij van onze klanten en Audi Nederland krijgen. Iedere dag staan onze Audi-specialisten voor u klaar in onze Audi-showrooms in Geldermalsen en Gorinchem. Wij leggen de lat hoog als het gaat om klantbeleving en -tevredenheid. Trots dat wij ons één van de zes beste Audi dealers van Nederland in 2022 mogen noemen.

ARS4879-02 De Waal Excellent deals 1700x956px V2

Excellente Deals

Wij hebben deze waardering vooral aan ú, onze klanten te danken. Omdat wij u graag laten meevieren in deze prestatie organiseert Audi De Waal van vrijdag 15 t/m maandag 25 april de Audi Excellente Deals. U profiteert dan 11 dagen lang van uniek voordeel op een nieuwe of jong gebruikte Audi. Houd uw mailbox, onze website of onze social kanalen in de gaten. Wilt u het actieaanbod als eerste ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Ja, stuur mij als eerste de Excellent Deals!