Audi-Excellent-Dealer-Gorinchem-2023-hero

2 februari 2023

Audi De Waal is wederom Audi Excellent Dealer

Audi Excellent Dealer 2023

Voor het tweede jaar op rij is De Waal door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer. Dat betekent dat we tot de vijf beste Audi dealers van Nederland horen. Allebei onze Audi vestigingen, in Gorinchem en Geldermalsen, hebben hier een onmisbaar aandeel in gehad.

Onze sales-, service-, administratie-, marketing- en alle andere medewerkers zijn verantwoordelijk voor deze prestatie. Dag in dag uit streven zij met elkaar, met veel passie, naar perfectie en zorgen zij voor dé Audi-klantbeleving.

Alle Audi dealers in het land zijn afgelopen 12 maanden getoetst op verschillende criteria; van klanttevredenheid, tot servicekwaliteit, marketingprestaties en salesprestaties.

Met én voor onze klanten

Wij zijn zeer trots op de waardering die wij van onze klanten en Audi Nederland krijgen. Iedere dag staan onze Audi-specialisten voor u klaar in onze Audi-showrooms in Geldermalsen en Gorinchem. Wij leggen de lat hoog als het gaat om klantbeleving en -tevredenheid. Trots dat wij ons één van de vijf beste Audi dealers van Nederland in 2023 mogen noemen.

Excellent-Deals-2023-Teaser

Excellente Deals bij De Waal

Wij hebben deze waardering vooral aan ú, onze klanten te danken. Omdat wij u graag laten meevieren in deze prestatie organiseert Audi De Waal vanaf 13 februari de Audi Excellente Deals. U profiteert dan van uniek voordeel op een nieuwe of jong gebruikte Audi. Houd uw mailbox, onze website of onze social kanalen in de gaten. Wilt u het actieaanbod als eerste ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Ja, stuur mij als eerste de Excellent Deals!