Header_mobiel

Audi De Waal wéér Audi Excellent Dealer!

Voor het derde jaar op rij is Audi De Waal door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer. Een prestatie waar wij bijzonder trots op zijn. Dit betekent dat we één van de vijf beste Audi dealers van Nederland zijn. Onze Audi-vestigingen in Gorinchem en Geldermalsen hebben hier een onmisbaar aandeel in. 

Excellent_2

Iedere dag streven onze mensen naar perfectie. Een excellente klantbeleving en service op premium niveau is waar wij voor staan. Dit vergt een nauwe samenwerking tussen onze verschillende afdelingen. Gezamenlijk streven onze medewerkers, iedere dag, met veel passie naar de perfectie Audi-klantbeleving.

Audi Nederland beoordeelde alle Audi dealers in Nederland het afgelopen jaar op servicekwaliteit, marketingprestaties, klanttevredenheid en salesprestaties. Alleen de best presterende dealers mogen zich Audi Excellent Dealer noemen.

Met én voor onze klanten

Wij zijn heel trots op de waardering die wij van onze klanten en Audi Nederland krijgen. Iedere dag staan onze Audi-specialisten voor je klaar in onze Audi showrooms in Geldermalsen en Gorinchem. Wij leggen de lat hoog als het gaat om klantbeleving en -tevredenheid. Trots dat wij ons één van de beste Audi dealers van Nederland is 2022, 2023 én 2024 mogen noemen. 

Excellent_1
Excellent_3

Excellente Deals bij De Waal

Wij hebben deze waardering vooral aan jou, als klant, te danken. Omdat wij je graag laten mee vieren in deze prestatie heeft Audi De Waal vanaf 16 maart de Audi Excellente Deals. Je profiteert dan van uniek voordeel op een nieuwe of jong gebruikte Audi. Houd je mailbox, onze website en onze social media kanalen in de gaten. 

Excellent Aanbod

Ervaar zelf onze excellente service. Bekijk onze Audi voorraad.