Audi Bayern München

12 oktober 2021

Audi is partner FC Bayern München vrouwenvoetbal

Performance en passie zijn twee belangrijke elementen die Audi en het vrouwenelftal van FC Bayern München met elkaar gemeen hebben. Elementen die ervoor hebben gezorgd dat Audi de samenwerking met de Duitse topclub, waar ook onze landgenote Lineth Beerensteyn speelt, verder heeft verbreed. Tijdens de Champions League-wedstrijd op 14 oktober aanstaande tegen het Zweedse BK Häcken speelt FC Bayern München thuis voor het eerst in shirts voorzien van het Audi-logo.

Audi Bayern München
Lange succesvolle samenwerking

De afdeling vrouwenvoetbal van FC Bayern München, opgericht op 7 juni 1970, is één van de meest succesvolle clubs in de divisie en won al in 1976 het eerste Duitse kampioenschap. Audi steunt de meest succesvolle topclub van Duitsland al sinds 2002 en is sinds 2011 ook aandeelhouder van FC Bayern München AG.

Op 5 oktober trapten de vrouwen van FC Bayern in Lissabon de UEFA Women’s Champions League af met hun eerste optreden in het shirt voorzien van de vier Audi-ringen. Tijdens de Champions League-wedstrijd op 14 oktober aanstaande tegen BK Häcken speelt Bayern voor het eerst in het thuistenue met Audi shirtsponsoring.

Audi Bayern München

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.