header_skoda_enyaq_coupe_iv

22 juni 2022

Alle uitvoeringen van ENYAQ COUPÉ iV nu te bestellen

De gloednieuwe Škoda ENYAQ COUPÉ iV werd door het Tsjechische merk geïntroduceerd met de zeer sportieve RS-uitvoering. Nu, een aantal weken verder, zijn alle uitvoeringen van de luxe ENYAQ COUPÉ iV te bestellen. De coupé-versie van de populaire ENYAQ komt als basisuitvoering. Business Edition, Business Edition Plus en Sportline uitvoering. Daarnaast is er nog verschil tussen de aandrijflijn. De ENYAQ COUPÉ iV 60-uitvoeringen kennen een 132 kW elektromotor, de '80'-modellen zijn voorzien van een krachtigere 150 kW elektromotor. De ENYAQ COUPÉ iV is nu te bestellen vanaf € 51.690.

In vergelijking met de 'normale' Škoda ENYAQ iV kent de coupé-uitvoering een aflopende daklijn met een doorlopende glazen panoramadak. De aflopende daklijn zorgt ook nog eens voor een optimale stroomlijn voor efficiënt gebruik van het accupakket. De eerder benoemde '60'-modellen hebben hierdoor een maximale actieradius van 403 kilometer. De ENYAQ COUPÉ iV 80 kent een groter bereik met maar liefst 552 kilometer. Mocht u een keer langs de kant van de weg staan met een laag percentage aan accu over, dan is uw accupakket snel weer opgeladen. In slechts een half uur is de accu opgeladen van 5 tot 80%.

Standaard rijke uitrusting in ENYAQ COUPÉ

De Škoda kent een omvangrijke standaarduitrusting. De elektrische coupe-variant van de ENYAQ is standaard uitgerust met LED-verlichting voor en achter, glazen panoramadak, Digital Cockpit, navigatiesysteem en smartphone-integratie. De Business-uitvoeringen van de ENYAQ COUPÉ iV zijn zelfs nog rijker uitgerust met stuur- en stoelverwarming. predictive cruise control en side assist. De sportievere Sportline-uitvoering kent 20" lichtmetalen velgen, sportieve zwarte accenten in het interieur en verlaagd sportonderstel. Zo is er voor iedereen wat wils. 

Voorverkoop van ENYAQ COUPÉ iV gestart

De RS-uitvoering van de ENYAQ COUPÉ iV kon men al langere tijd bestellen, maar is ook de voorverkoop van alle andere uitvoeringen gestart. De Škoda ENYAQ COUPÉ iV is naar eigen wens en smaak samen te stellen bij De Waal Autogroep. Bij aanschaf van de ENYAQ COUPÉ iV profiteert u van 2 jaar volledige fabrieksgarantie, 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu. Ook onderhoud en APK zijn de komende zeven jaar inbegrepen bij aanschaf. Zo kunt u zorgeloos onderweg in uw nieuwe elektrische auto.