Škoda KODIAQ

6 april 2021

De eerste details van de nieuwe Škoda KODIAQ onthuld

Een week voorafgaand aan de digitale wereldpremière heeft Škoda een video vrijgegeven waarin de eerste details van de vernieuwde Škoda KODIAQ te zien zijn. De SUV – die optioneel met zeven zitplaatsen beschikbaar is – krijgt een nieuw ontworpen, nog pakkender front met een meer rechtopstaande, nu zeshoekige Škoda-grille. De koplampen zijn smaller dan voorheen en worden eronder gecombineerd met een afzonderlijke LED-unit, voor een vierogige look. Achter onderscheiden de lichtunits zich door kristallijnstructuren en hebben ze een smallere versie van de herkenbare, C-vormige lichtsignatuur gekregen. Op 13 april aanstaande beleeft de vernieuwde Škoda KODIAQ op digitale wijze zijn wereldpremière.

In 2016 markeerde de introductie van de KODIAQ de start van Škoda’s succesvolle SUV-offensief. Sindsdien produceerde het merk al meer dan 600.000 exemplaren van het model en de grote SUV is inmiddels in zestig landen wereldwijd te koop.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.