skoda's jaarcijfers hero mobiel

7 maart 2024

Škoda blikt bij presentatie jaarcijfers vooruit op nieuw elektrisch model

De presentatie van Škoda’s jaarcijfers over 2023 is aanstaande vrijdag 15 maart vanaf 10.00u live te volgen, op Škoda Storyboard en de Škoda Newsroom. Tijdens het event presenteert Škoda de belangrijkste financiële resultaten van afgelopen jaar en blikt de autofabrikant vooruit op toekomstige ontwikkelingen en strategische plannen. Tevens grijpt Škoda deze gelegenheid aan om alvast een sneak preview te geven van het design van een toekomstig nieuw elektrisch model.

Tijdens de presentatie licht Škoda Auto CEO Klaus Zellmer de activiteiten en resultaten van het vorige fiscale jaar toe. Holger Peters, bestuurslid van Škoda Auto voor Finance, IT & Legal Affairs, gaat vervolgens dieper in op de belangrijkste financiële indicatoren, waarna Martin Jahn, bestuurslid voor Sales & Marketing, de verkoopprestaties en internationalisering van de onderneming belicht.

Aansluitend volgt een Q&A-sessie, waarvoor media per mail vragen kunnen insturen via media@skoda-auto.cz of tijdens de livestream-presentatie via Sli.do. 

Volg de livestream via deze link op vrijdag 15 maart, van 10.00-11.30u: