header_enyaq_tourdefrance

Škoda voor de 19e keer hoofdsponsor van de Tour de France

Op vrijdag 1 juli start de Tour de France in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Het is de 109e editie van de populaire wielerwedstrijd en voor de 19e keer is Škoda de hoofdsponsor en autopartner van 's werelds grootste wielerevenement. De organisatie en Tourleiding krijgen maar liefst 250 auto's tot de beschikking voor optimale mobiliteit. De commandowagen, waarin Tour-directeur Christian Prudhomme het peleton aanvoert, is de volledig elektrische Škoda ENYAQ iV.

Elektrisch commandocentrum

De ENYAQ iV is al voor derde keer het commandocentrum van directeur Prudhomme en is voorzien van de nodige communicatie technologieën om de Tour de France op een goede manier te laten verlopen.

Naast de ENYAQ iV omvat het wagenpark ook OCTAVIA's en SUPERB iV's met plug-in hybride-aandrijving. Overigens regelt Škoda niet alleen de auto's in de grote ronde, maar ontwerpen zij ook de kristallen trofee voor de winnaar van de Tour de France.  

afbeelding_tourdefrance_skoda_sponsor

Sponsor bij Tour de France Femmes

Škoda is niet alleen partner bij de mannelijk ronde door Frankrijk, maar zal ook partner zijn bij Tour de France Femmes, de vrouwelijke variant van de Tour de France die op 24 juli van start gaat. De deelnemer van de Tour de France Femmes leggen een route af van 1.029 kilometer verdeeld over acht ettapes. 

Als ‘motor van de wielersport’ ondersteunt Škoda AUTO naast de Tour de France en Tour de France Femmes tal van nationale en internationale wielerwedstrijden en populaire sportevenementen, waaronder de Spaanse ‘Vuelta’ en bijvoorbeeld de amateurkoers L’Etape.

skoda private lease 1700x956 tourvoordeel

Tourvoordeel bij De Waal

Tijdens de Tour de France profiteert u bij De Waal Autogroep van Tourvoordeel op verschillende Škoda-modellen. Zo rijdt u weg in een FABIA, KAMIQ of SCALA met een extra scherp private leasetarief vanaf € 349 per maand. Ruil uw auto in een profiteer bij deze modellen ook tot € 2.000 inruilvoordeel. Heeft u interesse? Bekijk dan alle acties rondom de Tour de France bij Škoda.

Bekijk de acties