skodakamiq1

10 januari 2024

Stoere nieuwe Škoda Kamiq nu te bestellen

De nieuwe Škoda Kamiq is nu te bestellen. De stoere stads-SUV oogt mede door diverse designwijzigingen en standaard LED-koplampen nu nog robuuster en markanter. Tegelijkertijd is hij veiliger dan ooit en is de standaarduitrusting verder uitgebreid. De nieuwe Kamiq is bovendien scherp geprijsd. Hij is er al vanaf € 28.490*. Het topmodel, de Kamiq Monte Carlo, biedt met onder meer een panoramisch dak, sportstoelen en zwarte 17 inch lichtmetalen velgen een aantrekkelijke combinatie van sportiviteit en luxe tegen een scherpe prijs.

skodakamiq2

De nieuwe looks van de Kamiq komen binnen. De markante, rechtopstaande grille zet het stoere karakter extra aan. De toch al opvallende gesplitste lichtunits zijn eveneens aangepast: de bovenste lichtelementen zijn vlakker, terwijl de onderste lichtunits juist forser zijn. LED-verlichting is standaard op elke Kamiq, TOP LED Matrix-verlichting is standaard voorbehouden aan de Monte Carlo-versie en optioneel leverbaar voor de overige uitvoeringen.

Technisch gesproken

De nieuwe Kamiq wordt geleverd met een krachtige (85 kW/115 pk) en efficiënte 1.0 Greentech turbo-benzinemotor. De Kamiq Essence instapversie is er uitsluitend met handgeschakelde 6-versnellingsbak. De Kamiq Selection, Business Edition en Monte Carlo zijn er optioneel ook met de automatische 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling. Met het oog op de veiligheid heeft de nieuwe Kamiq standaard onder meer Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en tot wel negen airbags.

skodakamiqmontecarlo1
skodascalamontecarlo3

Monte Carlo: compleet Kamiq

De extra aantrekkingskracht van de vernieuwde stads-SUV zit hem ook in de scherpe vanafprijs van € 28.490* voor de Kamiq Essence én de verder uitgebreide standaarduitrusting. Naast LED-verlichting zijn nu ook het digitaal dashboard (20,3 cm) en een centraal geplaatst infotainmentscherm (21 cm) standaard. De Kamiq Monte Carlo is het sportieve en supercomplete topmodel binnen het gamma. Standaard beschikt hij over onder meer TOP LED Matrix-verlichting, Full LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen ‘Kajam Aero’ velgen, de extra grote (25,4 cm) Virtual Cockpit en sportstoelen. Met zijn nieuwe looks, een uitrusting die niets te wensen over laat en een vanafprijs van € 33.990* is de Kamiq Monte Carlo een meer dan sportieve aanbieding.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Skoda.nl.