Skoda Premium Deals - hero mobiel

Wij zijn Škoda Premium Dealer!

De Waal Autogroep is Škoda Premium Dealer van 2024! Dat houdt in dat we tot de beste 4 Škoda dealers van Nederland horen. Deze mooie onderscheiding hebben we volledig te danken aan ons hardwerkende team. Keer op keer staan zij klaar voor onze klanten.

Škoda Nederland beoordeelt Škoda dealers in het land op basis van klanttevredenheid, service en verkoop. Alleen de best presterende organisaties ontvangen het label ‘Škoda Premium Dealer’. Dit label motiveert De Waal Autogroep om het beste uit onszelf te halen. Daarbij draait het niet alleen om goede verkoopcijfers. Het is even belangrijk om bestaande klanten aan te houden door uitstekende service te bieden, óók na de verkoop en bij de werkplaatsreceptie.

Dit mooie label hebben wij dan ook te danken aan onze trouwe Škoda klanten. Keer op keer krijgen wij door kwaliteit te leveren hun vertrouwen op onze service en sales.

Premium Dealer Teamfoto

Om te vieren dat wij onszelf nu Škoda Premium Dealer noemen, profiteer jij als klant van de Škoda Premium Deals. Voordeel waar je een premium gevoel bij krijgt. Zo hebben we scherpe private lease acties op de Enyaq 60 (slechts € 438 p/m incl. SEPP), de gloednieuwe Kamiq (€ 409 p/m) en gloednieuwe Scala (€ 419 p/m).

Bekijk alle acties via de button en bekijk hieronder onze voorraad.